Τι συμβαίνει με το account του @my.fertility.coach και έχει γίνει ”talk of the town”; Ο λογαριασμός στο Instagram που έχει ήδη αγαπηθεί από τις γυναίκες που θέλουν να μάθουν τα πάντα για τη γονιμότητά τους, έχει αναλάβει να τις ενημερώνει καθημερινά μέσα από το ενδιαφέρον content και τα τόσο βοηθητικά post και video που δημοσιοποιούνται.

Για όσα ξέρετε και για όσα δεν είστε σίγουρες, το My Fertility Coach είναι εδώ για να σας λύσει κάθε απορία!

Φωτογραφία: Freepik

Προσπαθείτε για μωρό; Έχετε κάνει εξετάσεις και δεν γνωρίζετε τι πραγματικά σημαίνουν τα αποτελέσματα; Νιώθετε ότι έχει επηρεαστεί η ψυχολογία σας και η σχέση σας με το σύντροφό σας; Θέλετε να ενισχύσετε τη γονιμότητά σας με φυσικό τρόπο, μέσα από τη διατροφή σας και τις καλές καθημερινές συνήθειες; Για όλα αυτά θα βρείτε πληροφορίες στο My Fertility Coach!

Η Εύη Συνοδινού είναι το γλυκό πρόσωπο που ”κρύβεται” πίσω από αυτόν τον λογαριασμό με τις φανατικές fans. Κάθε της ανάρτησή της θα σας κάνει να νιώσετε ότι μιλάει σε εσάς προσωπικά – και ίσως αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του account. Θα τη δείτε να κάνει live, να μοιράζεται όμορφες ιστορίες, αλλά και ”μυστικά γονιμότητας” με απλά και κατανοητά λόγια, επιστημονικά τεκμηριωμένα tips, χωρίς δυσνόητους ιατρικούς όρους.

Εννοείται ότι η Εύη μπορεί να γίνει και η δική σας ”φίλη γονιμότητας”, αυτή που θέλετε δίπλα σας όταν προσπαθείτε για το μωράκι σας!

H Εύη Συνοδινού, μαία – σύμβουλος γονιμότητας.

HOW TΟ:

Η διαδικασία απλή: 2 συναντήσεις μαζί της είναι αρκετές. Τα ραντεβού γίνονται στο cozy γραφείο της ή διαδικτυακά. Κάτι που εξυπηρετεί πάρα πολύ, ειδικά τα ζευγάρια που ζουν μακριά από την Αθήνα.

  • Το πρώτο ραντεβού είναι και το πιο ουσιαστικό! Πριν από το ραντεβού, η Εύη θα σας ζητήσει να συμπληρώσετε (εσείς και ο σύζυγος σας) ένα ερωτηματολόγιο για θέματα που αφορούν την υγεία, τη διατροφής και γενικά τις καθημερινές συνήθειες.
  • Μετά το πρώτο ραντεβού, θα λάβετε το προσωπικό σας πλάνο ενίσχυσης γονιμότητας που είναι απόλυτα προσαρμοσμένο σε εσάς. Κύκλος, γόνιμες μέρες, ιατρικές εξετάσεις, διατροφή και συμπληρώματα διατροφής, ψυχολογία – όλα αυτά τα θέματα θα τα συζητήσετε με την Εύη και καμιά απορία σας δε θα μείνει χωρίς απάντηση!
Φωτογραφία: Freepik

Η ίδια αναφέρει: «Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται για τη γονιμότητά τους, είτε προσπαθούν για μωράκι τώρα είτε θέλουν να διατηρήσουν αυτή την ευκαιρία για το μέλλον με την κατάψυξη ωαρίων. Στόχος μου είναι να νιώσουν ότι, όταν το χρειαστούν, δεν είναι μόνες, έχουν μια ”φίλη γονιμότητας”. Το δικό μου μήνυμα είναι ”μάθε τη γονιμότητά σου – φρόντισε τη γονιμότητά σου”. Καλή επιτυχία σε όλα τα ζευγάρια που προσπαθούν για το μωράκι τους! Εύχομαι πολύ σύντομα να δουν αυτές τις 2 ροζ γραμμούλες στο τεστ εγκυμοσύνης!».

More info:

Η Εύη Συνοδινού είναι μαία με μεταπτυχιακές σπουδές και έχει πολλά χρόνια εμπειρία στην ανθρώπινη αναπαραγωγή. Πέρα από το λογαριασμό My Fertility Coach στα social media, προσφέρει κατ’ ιδίαν συνεδρίες ως fertility coach!

RELATED POSTS

Γέννημα IVF: Online ραντεβού με το γιατρό γονιμότητας; Κι όμως, γίνεται!

Ο Δρ Ευριπίδης Μαντούδης, γυναικολόγος αναπαραγωγής – μαιευτήρας, υπεύθυνος θεραπειών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στο Γέννημα IVF, μας λύνει όλες τις απορίες!

Γέννημα IVF: ”Προσπαθώ για μωρό, αλλά το θετικό τεστ αργεί – πότε να πάω στο γιατρό;”: Ο Δρ. Eυριπίδης Μαντούδης απαντά!

Μην αφήνετε το χρόνο να περνά, γιατί είναι πολύτιμος για τη γονιμότητά σας. Μη διστάσετε να συναντήσετε τον ειδικό, μην αναβάλλετε την ευκαιρία να μάθετε τα πάντα για τη γονιμότητά σας.

Γέννημα IVF: Μήπως έχεις κι εσύ πολυκυστικές ωοθήκες; Τι σημαίνει αυτό για την υγεία, την εμφάνιση και τη γονιμότητά σου

Ο Δρ Ευριπίδης Μαντούδης, γυναικολόγος αναπαραγωγής – μαιευτήρας, υπεύθυνος θεραπειών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στο Γέννημα IVF, μας λύνει όλες τις απορίες!

Γέννημα IVF : Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

Ο Δρ Ευριπίδης Μαντούδης, γυναικολόγος αναπαραγωγής – μαιευτήρας, υπεύθυνος θεραπειών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στο Γέννημα IVF, λύνει όλες τις απορίες.

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!

Real weddings, bridal fashion, top wedding professionals, τα πιο χρήσιμα tips και τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για το ζευγάρι που ετοιμάζει τον γάμο του!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press