Μία από τις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές κατά την περίοδο των γαμήλιων προετοιμασιών είναι όταν θα ξεκινήσετε την αναζήτηση για τις βέρες με τις οποίες θα επισφραγίσετε τον έρωτά σας. Αυτό το κόσμημα που θα στολίζει το τέταρτο δάχτυλο του δεξιού χεριού σας από εδώ και στο εξής συμβολίζει την αιώνια αγάπη, τη συνέχεια των γενεών και τη δύναμη της σχέσης δύο ανθρώπων που αποφασίζουν να ενώσουν τις ζωές τους για πάντα! Αναμφίβολα, το πιο προφανές σύμβολο που σχετίζεται με τις βέρες είναι ο κύκλος που αντιπροσωπεύει τις έννοιες του απείρου, του διαχρονικού και της ολότητας. Όπως ο κύκλος δεν έχει αρχή, μέση και τέλος, το ίδιο ισχύει και για την αγάπη σας. Είναι σημαντικό λοιπόν όταν επιλέγετε τις βέρες του γάμου σας, να έχετε κατά νου ότι πρέπει να σας κάνουν να χαμογελάτε κάθε φορά που τις κοιτάτε.

Το κόσμημα Κοτσώνης αποτελεί μονόδρομο για τα soon-to-be-married ζευγάρια, καθώς η τέχνη και η ομορφιά συναντιούνται σε μια μοναδική συλλογή από πρωτότυπες βέρες γάμου σε απίθανους συνδυασμούς και με άψογη εφαρμογή. Πρόκειται για βέρες που «παντρεύουν» το απλό με το σύνθετο και το εντυπωσιακό με το διακριτικό. Στολισμένες είτε με διαμάντια είτε με την απλότητα του λαμπερού μετάλλου, παραμένουν πάντα κομψές και εξαιρετικά θελκτικές στο πέρασμα του χρόνου για να σας θυμίζουν την ομορφότερη ημέρα της ζωής σας! Η ομάδα του Yes I Do ξεχώρισε -μετά δυσκολίας- τα 10 αγαπημένα της σχέδια και σας τα παρουσιάζει.

A touch of gold

Βέρες Jeweler από κίτρινο χρυσό με ματ φινίρισμα
Βέρες Jeweler από κίτρινο χρυσό με ματ φινίρισμα και διαμάντι

 

Diamonds are forever

Βέρες Breuning με διαμάντια, από λευκόχρυσο & κίτρινο χρυσό, από τη σειρά Emotion
Βέρες FaCad’oro από λευκόχρυσο με διαμάντια

 

Same same, but different

Βέρες FaCad’oro από χρυσό & λευκόχρυσο με διαμάντια
Βέρες Maschio Femmina από κίτρινο χρυσό & λευκόχρυσο με ζιργκόν, από τη σειρά Eternity

 

Half and half

Βέρες Breuning από χρυσό & λευκόχρυσο με διαμάντι, από τη σειρά Inspiration
Βέρες Aller Spanninga από χρυσό & λευκόχρυσο

Pink alert!

Βέρες από ροζ χρυσό με διαμάντια
Βέρες Polello από λευκόχρυσο & ροζ χρυσό με διαμάντι

Yes I Do Note: Μπορείτε να παραγγείλετε όλες τις βέρες από την εταιρεία Κοτσώνης σε οποιοδήποτε μέγεθος, χρώμα και φινίρισμα κατόπιν παραγγελίας, με δυνατότητα προσθήκης διαμαντιών ή ζιργκόν, ή ακόμη να ολοκληρώσετε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας με ένα ζευγάρι βέρες με χαραγμένο είτε το όνομά σας είτε ένα προσωποποιημένο μήνυμα, και να κρατήσετε για πάντα στο χέρι σας την πιο όμορφη ανάμνησή σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Wedding FAQs: Γιατί το ζευγάρι ενώνει τα χέρια του κατά την διάρκεια του μυστηρίου του γάμου;

Κεντρική φωτογραφία: Freepik @freepic.diller

RELATED POSTS