Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Οι προετοιμασίες του γάμου σας βαίνουν καλώς και ανάμεσα στις ελάχιστες υποχρεώσεις που μένει να φέρετε εις πέρας είναι να επιλέξετε και τις βέρες σας. Είναι σημαντικό να προχωρήσετε στην αγορά τους ακολουθώντας τις συμβουλές του Yes I Do, ώστε να βρείτε το στιλ που σας ταιριάζει. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια όταν αγοράζουν τις βέρες τους και πώς να τα αποφύγετε.

Φωτογραφία από @freepic.diller (Freepik)

Λάθος #1 Πιστεύετε ότι πρέπει να είναι ίδιες

Ενώ τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν ίδιο στιλ για τις βέρες τους, είναι απολύτως αποδεκτό να σας αρέσουν εκείνες που έχουν διαφορετικό σχέδιο. Αν ωστόσο αναζητάτε μια αίσθηση συνοχής, μπορείτε να επιλέξετε παρόμοια σχέδια σε διαφορετικό μέταλλο ή το αντίστροφο. Οι βέρες με συνδυασμό μετάλλων είναι μια δημοφιλής επιλογή για τα ζευγάρια. Αν μόνο στον έναν σύντροφο αρέσει το ροζ χρυσό, ο άλλος μπορεί απλά να επιλέξει ροζ χρυσό για το εσωτερικό της βέρας του. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τις κάνετε να ταιριάζουν χωρίς να είναι ίδιες!

Λάθος #2 Συνδυάζετε διαφορετικά μέταλλα

Τα διαφορετικά μέταλλα φθείρονται και με διαφορετικό τρόπο με την πάροδο του χρόνου, επομένως είναι χρήσιμο να βεβαιωθείτε ότι το βάρος των μετάλλων σε καράτια είναι το ίδιο. Για παράδειγμα, αν το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας είναι λευκόχρυσο, συνδυάστε το με μια βέρα από λευκόχρυσο. Αν το μονόπετρό σας είναι χρυσό, προτιμήστε μια βέρα από κίτρινο ή ροζ χρυσό. Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσετε ότι και τα δύο δαχτυλίδια θα έχουν παρόμοια εμφάνιση με την πάροδο του χρόνου.

Φωτογραφία από @freepic.diller (Freepik)

Λάθος #3 Επιλέγετε βέρες την τελευταία στιγμή

Μπορεί συνήθως να βρίσκεται χαμηλά στη λίστα με τις υποχρεώσεις πριν από τον γάμο, αλλά η επιλογή βέρας πρέπει να είναι μια προσεκτική διαδικασία. Ποιο είναι το στιλ σας; Σκοπεύετε να χαράξετε κάποιο μήνυμα στο εσωτερικό της; Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να αλλάξετε το μέγεθός της; Αν παραγγείλετε τις βέρες σας όσο το δυνατόν νωρίτερα, θα έχετε αρκετό περιθώριο για να βεβαιωθείτε ότι είναι τέλειες πριν από τον γάμο.

Λάθος #4 Δεν επιλέγετε το σωστό μέγεθος

Αποφύγετε τις περιττές αλλαγές της τελευταίας στιγμής γνωρίζοντας από την αρχή ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος για τις βέρες σας. Φροντίστε ώστε τα δάχτυλά σας να μην είναι πρησμένα κατά την επίσκεψή σας στο κοσμηματοπωλείο και δοκιμάστε διάφορα μεγέθη αποκλείοντας εκείνα που δεν εφαρμόζουν σωστά. Είναι προτιμότερο να υπάρχει ένα μικρό κενό στο δάχτυλό σας από το να σταματάει η κυκλοφορία του αίματος!

Φωτογραφία από Petr Ovralov (Unsplash)

Λάθος #5 Πιστεύετε ότι έχετε περιορισμένες επιλογές

Μην περιορίζεστε σε παραδοσιακές ή κλασικές βέρες. Υπάρχουν εναλλακτικά δαχτυλίδια αρραβώνων που προϋποθέτουν μια custom βέρα ώστε να εφαρμόζει τέλεια. Αν η στενή εφαρμογή είναι σημαντική για εσάς επιλέξτε μια βέρα με καμπύλη, ενώ αν προτιμάτε μια βέρα που μπορεί εύκολα να φορεθεί και μόνη της, αυτός είναι ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Yes I Do Note: Μη δοκιμάσετε περισσότερες από 5-6 βέρες. Όσο πιο πολλά σχέδια δείτε τόσο πιο πολύ θα μπερδευτείτε. Καταλήξτε σε ένα σχέδιο που αρέσει και στους δύο (είτε είναι κοινό είτε όχι), ώστε να είστε σίγουροι ότι θα τη φορέσετε και δεν θα μείνει για πάντα στο κουτί της!

 

RELATED POSTS