Πάρε μια βαθιά ανάσα! Ακολουθούν 6 βήματα, που θα σε βοηθήσουν να βρεις το χαμένο δαχτυλίδι. Ας μην χρονοτριβούμε…

Photo by Jeremy Bishop on Unsplash

1. Focus

Συγκεντρώσου στο “χαμένο δαχτυλίδι”. Μη σκέφτεσαι πώς θα το πεις στον σύντροφό σου ή τι θα πει εκείνος. Θυμήσου! Πότε το φόρεσες τελευταία φορά; Πότε το έβγαλες από το χέρι σου και γιατί;

2. Ψάξε ξανά!

Ναι, για 17η έβδομη φορά, ψάξε ξανά. Ειδικά, αν είσαι σίγουρη ότι το δαχτυλίδι έχει χαθεί μέσα στο σπίτι, μπορεί να είναι “μπροστά στα μάτια σου” και να μην το βλέπεις από τον πανικό σου. Άλλωστε, πόσες φορές ψάχνεις τα γυαλιά σου ενώ τα έχεις στερεώσει στο κεφάλι σου;

3. Step-by-step

Ποια ήταν η τελευταία φορά που θυμάσαι να φοράς το δαχτυλίδι; Κάνε ξανά ό,τι έκανες από τότε. Για παράδειγμα, έπλυνες τα πιάτα, ψάξε στην κουζίνα. Πέταξες τα σκουπίδια, κοίταξε στο πεζοδρόμιο μήπως το βρεις. Βγήκες στο μπαλκόνι για να ποτίσεις τα φυτά; Δες προσεκτικά ανάμεσα στα κλαδιά.

4. Call the expert!

Αν το δαχτυλίδι σου έπεσε στο σιφόνι του μπάνιου, μην προσπαθήσεις να το βγάλεις μόνη σου, κάνοντας τα πράγματα χειρότερα. Φώναξε έναν υδραυλικό, που με τα κατάλληλα εργαλεία θα βρει το δαχτυλίδι σε χρόνο dt.

5. Call your bestie!

Δεν θα μπορέσει να βοηθήσει και πολύ, αλλά θα σε κάνει να ηρεμήσεις και να σκεφτείς χωρίς πανικό. Οι καλύτεροι φίλοι πάντα βοηθούν.

 Photo by Jake Pierrelee on Unsplash

6. “Ασφάλεια ζωής” έχει το δαχτυλίδι σου;

Αν έχεις ασφαλίσει το πολύτιμο κόσμημα, βρες τα απαραίτητα έγγραφα. Επικοινώνησε με την εταιρεία και ενημερώσου για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, αν πράγματι έχει χαθεί!

7. Αν έχεις χάσει το δαχτυλίδι στο honeymoon

Για παράδειγμα, αν το έχασες σε κάποια παραλία ή σε πάρκο, πιθανόν να σε βοηθήσει έναν ανιχνευτής μετάλλων. Ξέρεις πού θα βρεις έναν τέτοιο; Δοκίμασε να το googlάρεις, όσο ο σύντροφός σου ενημερώνει το ξενοδοχείο ή τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

8. Πάντα να επιστρέφεις στον “τόπο του εγκλήματος”

Αν ξέχασες το δαχτυλίδι σου πλένοντας τα χέρια σου στο μπάνιο εστιατορίου, πήγαινε και πάλι για να ενημερώσεις για το περιστατικό. Μπορεί να το έχει βρει ήδη κάποιος πελάτης ή κάποιο μέλος του προσωπικού και να το έχει παραδώσει στον υπεύθυνο.

9. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες

Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου είναι φρενήρεις, έχεις ένα εκατομμύριο πράγματα να σκεφτείς και δυστυχώς στάθηκες άτυχη στο να βρεις το δαχτυλίδι σου. Μην πανικοβάλλεσαι και μην στεναχωριέσαι περισσότερο. Τηλεφώνησε στο κοσμηματοπωλείο από όπου πήρε ο σύντροφός σου το δαχτυλίδι και ζήτησε να σου ετοιμάσουν ένα ίδιο. Πιθανόν να εξασφαλίσεις και καλύτερη τιμή, δεδομένου ότι το αγοράζεις για δεύτερη φορά.

10. Μην αφήσεις να επηρεάσει τη σχέση σας

Εξήγησε στον σύντροφό σου πόσο σου έχει ήδη στοιχίσει και δεν είναι η καλύτερη στιγμή να θυμώσει μαζί σου. Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα… Σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσεις να το καλύψεις λέγοντάς του ψέμματα τύπου “δεν το φοράω γιατί νιώθω πρησμένα τα δάχτυλά μου”.

RELATED POSTS

Wedding FAQs: Τι συμβολίζει η κοπή της γαμήλιας τούρτας;

Πριν διαλέξετε την πιο νόστιμη και εντυπωσιακή τούρτα, δείτε από πού προέρχεται αυτή η παράδοση!

Wedding FAQs: Γιατί ο γαμπρός δεν πρέπει να δει τη νύφη πριν από την εκκλησία;

Γνωρίζετε από πού προέρχεται η συγκεκριμένη παράδοση;

Wedding FAQs: Τι συμβολίζει το πέπλο της νύφης;

Ένα αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει ολόκληρη τη bridal εμφάνιση!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press