Σήμερα κάνουμε focus στα πιστά ζώδια, σε εκείνα που δεν τους αρέσει η διπλή ζωή, τα ψέματα και δύσκολα θα σας απογοητεύσουν με περίεργες συμπεριφορές. Η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια που τα χαρακτηρίζουν θα σας πείσουν ότι τελικά μάλλον κερδίσατε το… Τζόκερ!

Δείτε τη λίστα που ακολουθεί, με τα ζώδια που είναι πιο πιστά και βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι πιστός και λατρεύει τις μακροχρόνιες, υγιείς σχέσεις. Για εκείνον η πίστη είναι πολύ σημαντική γιατί ορίζει την ταυτότητά του όχι μόνο στο πλαίσιο μιας σχέσης αλλά και ως άνθρωπο. Συνδέεται βαθιά με το άλλο του μισό, το προσέχει και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να το απογοητεύσει με τη συμπεριφορά του και ακόμα περισσότερο να γκρεμίσει την εμπιστοσύνη που του έχει με τυχόν απιστίες. Αγαπά την ηρεμία και τη σταθερότητα γενικά στη ζωή του και πριν κάνει κάτι το σκέφτεται σοβαρά, λαμβάνοντας υπόψιν τις συνέπειες των πράξεων του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το ζώδιο δεν ξεχωρίζει μόνο για την αφοσίωση και την προστατευτικότητα που δείχνει προς τη σχέση του αλλά και για το πόσο πιστό είναι κατά τη διάρκεια αυτής. Όταν ο Καρκίνος είναι ερωτευμένος και αγαπάει πολύ δεν βλέπει μπροστά του – ή μάλλον γύρω του – διότι το μόνο που θέλει να βλέπει είναι τα μάτια του ή της συντρόφου του. Δίνεται στον άλλο ολοκληρωτικά και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να τον πληγώσει. Κάθε μέρα με μικρές ή μεγάλες πράξεις θα δείξει πόσο πιστός είναι στη σχέση του επισφραγίζοντας απόλυτα το συναισθηματικό δέσιμο που τον χαρακτηρίζει.

ΖΥΓΟΣ

Δεν υπήρχε ούτε μια μικρή πιθανότητα να λείπει ο Ζυγός από τη λίστα μας. Είναι εκείνο το ζώδιο που δεν του αρέσει η μοναξιά και νιώθει 100% ο εαυτός του όταν είναι μέσα σε μια σχέση και δη υγιή. Δύσκολα θα μπει σε περιπέτειες και λέει «όχι» σε παράλληλες σχέσεις και απιστίες. Τόσο η οικογένεια όσο και η σχέση του είναι το Α και το Ω στη ζωή του και δεν επιθυμεί να δημιουργεί αρνητικό κλίμα με λάθος κινήσεις στην ερωτική του ζωή!

RELATED POSTS

Αυτά τα ζώδια είναι γεννημένα για γάμο!

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Ιχθύες, Καρκίνοι και τρία ακόμα ζώδια που αγαπούν τη δέσμευση λίγο ή πολύ παραπάνω από τα υπόλοιπα.

Αυτά είναι τα ζώδια που αποφεύγουν τον γάμο!

Ποια έχουν δεύτερες σκέψεις και ποια δεν θα άλλαζαν με ΤΙΠΟΤΑ την εργένικη ζωή;

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Υδροχόοι, Τοξότες και τρία ακόμα ζώδια που δεν το έχουν σε τίποτα να ζητήσουν διαζύγιο.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press