Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ονειρευτεί ποτέ τον γάμο τους, λατρεύουν τη μοναξιά, την ελευθερία τους και στο άκουσμα της λέξης «δέσμευση» δεν αισθάνονται και πολύ καλά. Δεν είναι ότι δεν κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις ή ότι δεν δένονται συναισθηματικά, είναι ότι ψάχνουν να βρουν το ιδανικό ταίρι – που πολλές φορές είναι ουτοπικό – για να σκεφτούν ότι ΚΑΠΟΙΑ στιγμή μπορούν προχωρήσουν στις επόμενες «πίστες» της συγκατοίκησης, των αρραβώνων ή του γάμου.

Δείτε τη λίστα που ακολουθεί, με τα ζώδια που αποφεύγουν τον γάμο και βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

ΚΡΙΟΣ

Για να μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας ο Κριός ως σύντροφος είναι εκ-πλη-κτι-κός! Λατρεύει να περιποιείται το ταίρι του, νοιάζεται, αγαπά βαθιά ενώ γίνεται χαλί να τον πατήσεις. Αρκεί βέβαια να νιώθει ασφαλής και άνετα μέσα στη σχέση του. Ωστόσο έχει μια δυσκολία να κάνει μακροχρόνιες σχέσεις μιας κι γνωρίζει ότι για ΟΛΑ τα πράγματα – και ειδικότερα για τις σχέσεις – υπάρχει ημερομηνία λήξης. Και αυτός είναι ο κύριος λόγος που σαμποτάρει θέλοντας και μη την προσωπική του ζωή, αποφεύγοντας τον γάμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα ζώδιο…μία ιστορία! Βρείτε μας ένα πιο εξωστρεφές, δυναμικό και ταξιδιάρικο ζώδιο από αυτό του Τοξότη και θα σας παραδεχτούμε. Ο Τοξότης είναι συναισθηματικός, ευαίσθητος και κάνει πολλές σχέσεις στη ζωή του, διότι του αρέσει να συναναστρέφεται με διαφορετικές προσωπικότητες. Από κάθε σχέση μαζεύει εμπειρίες και έντονα συναισθήματα που «κουβαλά» για μια ζωή. Αυτό όμως που του βάζει stop – όσον αφορά την επισημοποίηση της σχέσης ή τον γάμο – είναι ότι εξαρχής γνωρίζει την πορεία μιας σχέσης και που θα καταλήξει. Με άλλα λόγια ο Τοξότης απολαμβάνει στο 100% το πρώτο της στάδιο, στο οποίο είναι full ερωτευμένος και στη συνέχεια όσο ο καιρός περνάει αυτό εξασθενεί. Και εκεί ακριβώς είναι που παίρνει το καπελάκι του και φεύγει…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

It takes time to fall in love…λένε τα υπόλοιπα ζώδια ενώ ο υδροχόος σε μια ελεύθερη μετάφραση θα απαντούσε…It takes time to get married! Aνεξάρτητος και λάτρης της ελευθερίας, δεν έχει περάσει ποτέ – ποτέ όμως – η ιδέα του γάμου από το μυαλό του. Η ελευθερία «κυλάει στο αίμα του» χωρίς να σημαίνει ότι κάποια στιγμή στη ζωή του δεν θα προχωρήσει σε σοβαρές σχέσεις, αρκεί να νιώσει ασφάλεια και οικειότητα. Απλά προσοχή, μπορεί να περιμένετε, να περιμένετε και να περιμένετε να σας κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου αν είναι άντρας και στη περίπτωση της γυναίκας Υδροχόου να περιμένετε να τη δεχτεί. Η υπομονή…φτιάχτηκε για τους Υδροχόους!

RELATED POSTS

Αυτά τα ζώδια είναι γεννημένα για γάμο!

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Ιχθύες, Καρκίνοι και τρία ακόμα ζώδια που αγαπούν τη δέσμευση λίγο ή πολύ παραπάνω από τα υπόλοιπα.

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Υδροχόοι, Τοξότες και τρία ακόμα ζώδια που δεν το έχουν σε τίποτα να ζητήσουν διαζύγιο.

Αυτά τα ζώδια είναι οι καλύτεροι σύντροφοι (κάποια θα σας εκπλήξουν!)

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Λέοντες, Κριοί και τρία ακόμα ζώδια που το έχουν με τη συντροφικότητα.

Ζώδια και μακιγιάζ: Ποια make-up tips σου ταιριάζουν ανάλογα με το ζώδιό σου

Οι πιο ''όμορφες'' αστρολογικές προβλέψεις είναι εδώ!