Για την αγάπη, τα λέει πολύ καλά η Αλέκα Κανελλίδου στο «Δεν είναι έτσι η αγάπη»: «Και τις χαρές της για να τις βρεις / πρέπει να ξέρεις να υποχωρείς / γιατί αν σε πνίγει ο εγωισμός / θα ’ρθει ο χωρισμός». Το ίδιο και το αυτό ισχύει για τον γάμο, καθώς πρόκειται για μια υπόθεση που απαιτεί δουλειά, ενώ δεν μπορούν όλοι να αντέξουν την πίεση των βαρών του.

Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν ένα ζευγάρι στο διαζύγιο είναι πολλοί: Από την απιστία ως τους καβγάδες για τη διαχείριση των οικονομικών και από το ότι «απλώς τους τελείωσε ο έρωτας» μέχρι το ζώδιο ενός εκ των «εμπλεκομένων» σε αυτή τη σχέση. Ναι, υπάρχουν πέντε ζώδια που, με μια μεγάλη δόση υπερβολής και ένα κάποιο υποδόριο χιούμορ, μπορούμε να πούμε ότι δεν τους είναι ακριβώς γραφτό το να μείνουν με ένα άτομο για πάντα.

Υδροχόος

Μιλάμε για τον επαναστάτη του ζωδιακού κύκλου. Μισεί τις δεσμεύσεις. Θέλει να νιώθει ελεύθερος κι όταν κάνει το βήμα να παντρευτεί θα το κάνει με έναν τρόπο αντισυμβατικό. Γι’ αυτό κι αν νιώσει ότι πνίγεται μέσα σε έναν γάμο θα καταθέσει αμέσως αίτηση διαζυγίου.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι ζώδιο της φωτιάς κι έχουν μια φυσική τάση να φλερτάρουν και να σαγηνεύουν ό,τι περπατά. Σε έναν γάμο θέλουν να νιώθουν ανεξάρτητοι και, παρότι είναι πολύ παθιάρικοι εραστές και σύντροφοι, δεν φοβούνται να χωρίσουν από τους συντρόφους τους άμα νιώσουν ότι δεν τους εξελίσσουν.

Ιχθύες

Όταν οι ρομαντικοί Ιχθύες νιώσουν ότι ο σύντροφός τους δεν τους δίνει καθαρή αγάπη και απόλυτη υποστήριξη, γίνονται πικρόχολοι και απόμακροι. Επίσης, αν τους μπει στο μυαλό η ιδέα ότι ο σύντροφός τους δεν καταβάλλει προσπάθεια όση εκείνοι στον γάμο, σηκώνονται και φεύγουν.

Δίδυμοι

Στην περίπτωση των Διδύμων ισχύει στο 100% το ότι η υπερβολική κοινωνικότητά τους δύναται να βλάψει τον γάμο τους, καθώς είναι πάντα ανοιχτοί σε ό,τι καλύτερο (γι’ αυτούς) υπάρχει εκεί έξω. Αυτό, βέβαια, δεν είναι κακό. Γιατί ενίοτε τους επιτρέπει να φύγουν με ευκολία από έναν γάμο που δεν είναι γι’ αυτούς και να μπουν σε έναν άλλο, που θα τους κάνει ευτυχισμένους.

Κριός

Οι Κριοί είναι περήφανοι, ενίοτε και ψωροπερήφανοι. Αν νιώσουν ότι ο σύντροφός τους δεν εκτιμά όλα τα ρομαντικά πράγματα που κάνουν για πάρτη του, το μάτι τους θα αρχίσει να παίζει και πολύ σύντομα θα καταθέσουν αίτηση διαζυγίου.

-Κλειώ Ευθυμίου

Φωτογραφίες: Freepik.com

RELATED POSTS

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που είναι καλύτερα στο σεξ (!)

Ένα άρθρο - βασισμένο σε αληθινά γεγονότα!

MIND THE wedding trap: Πώς οργανώνει κάθε ζώδιο τον γάμο του;

Αν ο χειρότερος εχθρός μας είναι ο εαυτός μας, τότε καλό είναι να ξέρουμε από τι κινδυνεύουμε. Ειδικά όταν οργανώνουμε τον γάμο μας…

Τα wedding pros & cons του κάθε ζωδίου!

To marry her / him or not to marry her / him?

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press