Κάποια ζώδια είναι από την κούνια τους ευγενικά και αγαπησιάρικα, άλλα παραπονιάρικα και επικοινωνιακά και άλλα έχουν γεννηθεί για να κάνουν το καλύτερο σεξ. Υπερβολή ή όχι, ακολουθεί η ”καυτή τριάδα” του ζωδιακού κύκλου και ΠΡΕΠΕΙ να τη μάθεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναμενόμενο ή όχι, ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που αγαπά το σεξ και κάνει τα πάντα για να το απολαμβάνει. Μπορεί τις περισσότερες φορές να σκέφτεται τη δική του ικανοποίηση και μόνο, αυτό όμως δεν αφαιρεί τον αισθησιασμό και την ατελείωτη φαντασία που διαθέτει, με αποτέλεσμα να κατέχει επάξια μια θέση στην ”καυτή τριάδα” του ζωδιακού κύκλου. Ξέχασε τα όρια, τις ντροπές και τις δεύτερες σκέψεις, ο Σκορπιός είναι ο ερωτικός σύντροφος που πάντα ευχόσουν να είχες και δεν το εκμυστηρευόσουν ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό. Δύσκολα μπορούμε να ορίσουμε την ερωτική ταυτότητά του μιας και είναι εκείνο το ζώδιο που (σίγουρα) δεν κάθεται ήσυχο και αγαπά το σεξ σε όλες τις μορφές του. Ανάλογα τη διάθεση και τον/τη σύντροφο του άλλοτε θα έχει ρομαντικά vibes, άλλοτε πιο άγρια και άλλοτε πιο χαλαρά και ήρεμα. Και όλα αυτά ”περιτυλιγμένα” με το κλασικό μυστήριο που τους περιβάλλει και με το συναίσθημα που τόσο αναζητούν σε κάθε σχέση. Μέρα με τη μέρα το σεξ γίνεται ακόμα καλύτερο, αφού του αρέσει να δοκιμάζει νέες στάσεις και τεχνικές, μέχρι να αγγίξει το ”τέλειο”. Και θα το αγγίξετε, μαζί!

YES I DO TIP: Κατάκτησε τον, μιλώντας του συνεχώς στο αυτί! Πρόκειται για ένα ερωτογενές σημείο που σε συνδυασμό με το dirty talk να τον απογειώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκ πρώτης όψεως μοιάζει ήσυχος και σοβαρός, ωστόσο όσο περνάει η ώρα και η χημεία κάνει την εμφάνισή της, ο Ταύρος αλλάζει και μεταμορφώνεται. Αποκτά άλλα ένστικτα και λατρεύει να ανακαλύπτει άλλα μονοπάτια, πιο περίεργα, γεμάτα εκπλήξεις και σασπένς. Σαν άλλος ”ταύρος” και πριν επιτεθεί, θέλει χρόνο να γνωρίσει όποιον έχει απεναντί του, άλλωστε μην παραβλέψουμε το γεγονός ότι το συναίσθημα είναι εκείνο που τον οδηγεί στην επιλογή του ερωτικού του συντρόφου. Γοητευτικό ζώδιο, ήρεμη δύναμη και ένα οξυδερκές μυαλό που ξέρει να ”παίζει” με το μυαλό των άλλων. Μέσα σε όλο αυτό το ”άγριο” σκηνικό, ο Ταύρος θέλει να συνδυάζει και το ρομαντικό στοιχείο είτε αυτό επιτυγχάνεται με τη διακόσμηση είτε με τα όμορφα λόγια είτε ακόμα καλύτερα με ένα ρομαντικό δείπνο που θα έχει προηγηθεί. Τελικά είναι Ταύρος με τα όλα του!

YES I DO TIP: Λατρεύει τα προκαταρκτικά, γι’ αυτό δώσε τον χρόνο που τους αξίζει!

ΙΧΘΥΣ

To ζώδιο που ”κουβαλάει” κάτι από τα ζώδια που προηγούνται, ξέρει καλά πως να χειριστεί κάθε ερωτικό του σύντροφο. Η ικανότητα του να μεταβάλλεται και να γίνεται ”ένα” με το περιβάλλον που ”κολυμπάει”, τον κατατάσσει μέσα στην ”τριάδα φωτιά”  σχεδόν με κλειστά τα μάτια. Και τώρα που αναφερθήκαμε σε αυτό, λατρεύει τα ερωτικά παιχνίδια όσο κανείς άλλος ενώ δεν του είναι τίποτα να εφεύρει τα δικά του, στα οποία πρωταγωνιστούν η φαντασία, η φαντασία και η φαντασία! Έχει εμμονή με τα χάδια και τα αισθησιακά φιλιά, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει πέρα κάθε είδους αναστολές και όρια. Η ανεμελιά, ο χαρούμενη διάθεση και η συνεχής διάθεση για σεξ, μετατρέπει το κατά τ’ άλλα ντροπαλό ψαράκι σε ένα ύπουλο ζώδιο που ενώ δηλώνει αθώο, κανείς και καμία δεν το πιστεύει. Το σεξ μαζί του θα σου μείνει αξέχαστο και θα το αναπολείς αρκετά συχνά!

YES I DO TIP: Δύσκολα θα πει όχι στις ερωτικές περιπέτειες και ειδικότερα όταν είναι να εκτυλιχτούν σε απίθανα μέρη. Thank us later!

RELATED POSTS

YID Astrology: Αναλυτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια

Ποιοι θα επηρεαστούν από τον ανάδρομο Ερμή, ποιοι θα περάσουν από ''καταιγίδες'' και ποιοι θα φορέσουν δαχτυλίδι;

Ζώδια και μακιγιάζ: Ποια make-up tips σου ταιριάζουν ανάλογα με το ζώδιό σου

Οι πιο ''όμορφες'' αστρολογικές προβλέψεις είναι εδώ!

After wedding vibes: Υπάρχει σεξ μετά τον γάμο;

Nαι, υπάρχει! Πώς όμως θα συνεχίσει να είναι απολαυστικό;

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press