Υπάρχουν άτομα που γίνονται κομμάτια και άτομα που αυτό που θέλουν από τη ζωή τους είναι το να βρουν ένα άλλο άτομο και να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωή τους. Που ονειρεύονται το να γνωρίσουν την πραγματική αγάπη και όταν τη βρουν ο γάμος, σε οποιαδήποτε μορφή του, κοινώς η δέσμευση, είναι μονόδρομος. Τι ζώδιο είναι αυτά τα άτομα; Δες στη λίστα που ακολουθεί.

Ιχθύες

Αναμενόμενο. Τα ανήκοντα σε αυτό το ιδιόρρυθμο και τρυφερό ζώδιο του νερού άτομα, που όταν τα βλέπεις καταλαβαίνεις μεμιάς την ευαίσθητη ψυχή τους, ερωτεύονται συνήθως νωρίς στη ζωή τους και προτιμούν η πρώτη τους αγάπη να είναι και παντοτινή. Αν δεν είναι, θα είναι η δεύτερη, άντε η τρίτη μέχρι να έρθει το στεφάνι κι αυτό διότι δεν θέλουν να χάνουν τον χρόνο τους σε παροδικές σχέσεις.

Ταύρος

Το ζώδιο της σταθερότητας. Η ειλικρινής αγάπη και οι συντροφικές σχέσεις είναι πολύ σημαντικές για τα ανήκοντα στο ζώδιο του Ταύρου άτομα. Δεν μπαίνουν ποτέ σε μια σχέση αν δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για το άλλο άτομο κι όταν γίνει αυτό ο γάμος είναι πιο εύκολο να έρθει ως φυσικό επακόλουθο.

Καρκίνος

Υπάρχει λόγος που όταν λέω ότι έχω ωροσκόπο Καρκίνο οι άλλοι παίρνουν το πιοζουζουνιάρικο ύφος τους και λένε «αχ, ευαίσθητο Καρκινάκι!». Όσα άτομα έχουν ζώδιο Καρκίνο δεν αρέσκονται στα περιστασιακά ραντεβού (εντάξει, εμένα ο Καρκίνος μου βγήκε μετά τα 30κάτι) και όταν τα βρει ο έρωτας θέλουν να δεσμευτούν, καθώς μισούν την αβεβαιότητα και αποζητούν την ασφάλεια.

Ζυγός

Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από τον αστερισμό του Ζυγού αγαπούν, πέρα από την πολυτέλεια και την ομορφιά, τον έρωτα που τους παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον – μια αγνή, ειλικρινή σχέση αγάπης που θα εξελιχθεί σε γάμο – για να μπουν μέσα του και να ανθίσουν.

Σκορπιός

«The first cut is the deepest» λέει ο Rod Stewart και ο πρώτος έρωτας που βιώνουν οι Σκορπιοί το πιο πιθανό είναι να οδηγήσει σε γάμο. Η αθωότητα είναι αυτό που αποζητούν στη ζωή τους και όταν τη βρουν δεν την αφήνουν για καμία «σειρήνα».

Κείμενο: Κλειώ Ευθυμίου

Φωτογραφίες: Freepik.com

RELATED POSTS