Η αστρολογία είναι ένα εργαλείο που μπορεί να μας πει πολλά πράγματα -αν όχι τα πάντα, όλα- για τα άτομα που μας ενδιαφέρουν, ανάμεσά τους κι αν διαθέτουν τις κατάλληλες προδιαγραφές για να γίνουν καλοί σύντροφοι. Αυτό οφείλεται στο ότι το ζώδιο με το οποίο γεννιόμαστε επηρεάζει τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας κι αυτά, με τη σειρά τους, «δείχνουν» αν θα αποδειχθούμε μετέπειτα στη ζωή καλοί σύντροφοι. Αυτό, βέβαια, δεν ισχύει νομοτελειακά, μιας και το προφίλ της συντροφικότητας κάθε ατόμου το καθορίζει ο πλήρης αστρολογικός του χάρτης. Σε κάθε περίπτωση, όμως, πέντε ζώδια είναι «γενετικά προδιατεθειμένα» να γίνουν σπουδαίοι σύντροφοι. Ας τα δούμε ένα προς ένα.

Λέων

Οι Λέοντες δεν πρόκειται να φύγουν από μια σχέση με το που εμφανιστούν οι πρώτες δυσκολίες σε αυτή (ξέρουν ότι κι αυτές μέσα στο πρόγραμμα είναι). Αφοσιώνονται στο άτομο με το οποίο θέλουν να είναι μαζί και είναι πρόθυμοι να προβούν σε χειρονομίες που δείχνουν την αγάπη τους, στην πράξη.

Κριός

Οι Κριοί είναι ξεροκέφαλοι, πράγμα κακό, αλλά επίσης ξέρουν πώς να κάνουν τον σύντροφό τους να μην πλήττει. Είναι ικανοί να γυρίσουν σπίτι μεσοβδόμαδα μετά τη δουλειά και να σε ρωτήσουν αν η βαλίτσα σου είναι έτοιμη γιατί το πρωί πετάτε για ρομαντική απόδραση στο Παρίσι – ναι, θα πάρεις τηλέφωνο στη δουλειά να πεις ότι έχεις πονόκοιλο και δεν θα ποστάρεις τίποτα στο Instagram.

Ιχθύες

Είναι αθεράπευτα ρομαντικοί, βλέπουν τα πάντα με μια τρυφερή ματιά και η έμφυτη ενσυναίσθησή τους τους κάνει να στέκονται πάντα με αγάπη και κατανόηση –Love and understanding, που έλεγε και η Cher- απέναντι στον σύντροφό τους. Αυτό δεν είναι που θέλουμε όλοι;

Δίδυμοι

Δίδυμος, ο Ξεσηκωτικός. Με έναν Δίδυμο για σύντροφο δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθείς και η ζωή σου στο πλάι του θα είναι μια απρόβλεπτη βόλτα, γεμάτη συναρπαστικά ραντεβού που πάντα θα τελειώνουν με μεγάλες συγκινήσεις στο κρεβάτι.

Τοξότης

Από τα πλέον αυθόρμητα ζώδια, οι Τοξότες κάνουν τις σχέσεις να μοιάζουν με ατελείωτες, fun νύχτες στο λούνα παρκ.-Κλειώ Ευθυμίου

Φωτογραφίες: Freepik.com

RELATED POSTS

Ζώδια και μακιγιάζ: Ποια make-up tips σου ταιριάζουν ανάλογα με το ζώδιό σου

Οι πιο ''όμορφες'' αστρολογικές προβλέψεις είναι εδώ!

Αυτά τα ζώδια είναι γεννημένα για γάμο!

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Ιχθύες, Καρκίνοι και τρία ακόμα ζώδια που αγαπούν τη δέσμευση λίγο ή πολύ παραπάνω από τα υπόλοιπα.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press