Κάποιοι άνθρωποι είναι πιο παρορμητικοί και λένε αβίαστα «yes i do» σε έναν δεύτερο γάμο, άλλοι ζυγίζουν τα θετικά και τα αρνητικά και άλλοι το σκέφτονται για χρόνια, μη μπορώντας να αποφασίσουν ποια στροφή πρέπει να πάρει η προσωπική τους ζωή μετά το τέλος του πρώτου – και ενδεχομένως αποτυχημένου – τους γάμου. Σήμερα λοιπόν θα κάνουμε focus στην πρώτη κατηγορία. Σε εκείνους που πιστεύουν στη δεύτερη ευκαιρία, στο δεύτερο «yes i do» και δεν σταματούν μέχρι να βρουν το άλλο τους… «ολόκληρο».

Δείτε τη λίστα που ακολουθεί, με τα ζώδια που λένε «yes i do» στον δεύτερο γάμο και βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ένας αυθεντικός Δίδυμος, περιτριγυρίζεται από πολλά άτομα, μια συνθήκη που δείχνει ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που αγαπάει τις σχέσεις, είναι αρκετά παρορμητικός και δεν σταματά μέχρι να βρει το ιδανικό του ταίρι, με όποιο κόστος. Και τι εννοούμε; Ότι μπορεί στην καθημερινότητα να έχει την πρώτη του γυναίκα, τα παιδιά του αλλά και τη δεύτερη γυναίκα και τα μικρά τους παιδιά και η λίστα δεν σταματά. Και είναι λογικό αφού είναι αρκετά συναισθηματικός όσον αφορά τα παιδιά και τις οικογενειακές στιγμές που τόσο του αρέσει να περνά, άλλωστε οι αλλαγές τον χαροποιούν και τον ανανεώνουν. Τι; Ακόμα αναρωτιέστε αν θα προχωρήσει σε δεύτερο γάμο;

ΛΕΩΝ

Τα λιοντάρια ξεχωρίζουν για την αυτοπεποίθηση και την τολμηρή τους στάση προς τη ζωή και τις σχέσεις. Αγαπάνε το μυστήριο του γάμου και πολλές φορές προχωρούν σε δεύτερο γάμο μόνο και μόνο για να ζήσουν και πάλι από την αρχή όλη τη διαδικασία της οργάνωσης και ακόμα περισσότερο τη μαγεία του wedding party. Εκεί που νιώθουν «βασιλιάδες» και «βασίλισσες» του δικού τους παραμυθιού – ακόμα και αν ο πρώτος τους γάμος δεν είχε happy end. Προχωράνε αρκετά γρήγορα συναισθηματικά και δεν φοβούνται τη δέσμευση!

ΖΥΓΟΣ

Είμαστε βέβαιοι ότι δεν περιμένατε τον Ζυγό στη συγκεκριμένη λίστα και αυτό γιατί μιλάμε για ένα πιστό ζώδιο που επιζητά την ασφάλεια και ως επί το πλείστον κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. Κι όμως ο αγαπημένος Ζυγός, θα προχωρήσει σε δεύτερο αλλά και σε τρίτο γάμο, γιατί απλά φοβάται τη μοναξιά. Όπου φυσάει ο άνεμος και ακόμα παραπέρα θα πάει για να βρει τον έρωτα της ζωής τους.

RELATED POSTS

Αυτά τα ζώδια είναι γεννημένα για γάμο!

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Ιχθύες, Καρκίνοι και τρία ακόμα ζώδια που αγαπούν τη δέσμευση λίγο ή πολύ παραπάνω από τα υπόλοιπα.

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Υδροχόοι, Τοξότες και τρία ακόμα ζώδια που δεν το έχουν σε τίποτα να ζητήσουν διαζύγιο.

Αυτά τα ζώδια είναι οι καλύτεροι σύντροφοι (κάποια θα σας εκπλήξουν!)

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Λέοντες, Κριοί και τρία ακόμα ζώδια που το έχουν με τη συντροφικότητα.

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που είναι καλύτερα στο σεξ (!)

Ένα άρθρο - βασισμένο σε αληθινά γεγονότα!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press