Από τον Παναγιώτη Κούστα

Αντρικά αρώματα με χαρακτήρα και προσωπικότητα, άλλα εξαιρετικά δημοφιλή, άλλα αγαπητά μόνο ανάμεσα σε γνώστες της υψηλής αρωματοποιίας και άλλα με έναν δυσεύρετο vintage αέρα, διεκδικούν να τυλίξουν με το αρωματικό τους πέπλο τις γαμήλιες αναμνήσεις σας και να συνδέσουν μια για πάντα την ακαταμάχητη μυρωδιά τους με την ημέρα που ντυθήκατε γαμπρός.

Φωτογραφία: Freepic.diller / www.freepik.com

French Lover (Frederic Malle)

Πιπεράτο, πολύ πιπεράτο άρωμα που η μυρωδιά του δεν μοιάζει με κανενός από όσα κυκλοφορούν στην αγορά, εγγυάται μια ξεχωριστή οσφρητική εμπειρία.

Rive Gauche Pour Homme (Yves Saint Laurent)

Από τα πιο δροσερά, αναζωογονητικά και…  σχεδόν vintage αντρικά αρώματα, θα χρειαστεί να ψάξετε αρκετά για να το βρείτε στην αγορά, αλλά θα σας αποζημιώσει με τη φρεσκάδα του.

Noir (Tom Ford)

Βαρύ, γλυκό, ασήκωτο και… ακαταμάχητο, περιοριστείτε σε μικρές ποσότητες και μόνο αν ο γάμος σας γίνει πριν από την άνοιξη.

Terre d’Hermès (Hermès)

Διακριτικό, γλυκό και ξυλώδες, από τα πιο επιτυχημένα αντρικά αρώματα που ο ήπιος χαρακτήρας του το έχει κάνει να βρει τη θέση του ακόμα και στα γυναικεία μπουντουάρ.

Dylan Blue (Versace)

Από τα πιο ελκυστικά αντρικά fougère αρώματα, είναι αρρενωπό, δροσερό, γλυκό και εκπέμπει μια σαγηνευτική φρεσκάδα.

Εσείς, ποιο θα επιλέξετε;

Must Read:

Γαμπρός | Lapel pin: Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά και δίνει στιλ στο κοστούμι

New Age μαθήματα wedding style από τον Δημήτρη Τσακούμη

Grooming Editorial | The Dark Side of the Groom

Most Popular:

10 wedding trends που θα βλέπουμε παντού το 2021

Γάμος express | Πώς θα οργανώσεις τον γάμο σου σε 2 εβδομάδες;

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.