Εννέα γοητευτικοί άνδρες ετοιμάζονται αυτές τις ημέρες για το Yes I Do Catwalk by Georg Jensen, ανάμεσά τους ο Μάνος Βροντζάκης, το διεθνές fashion model που έχει στην πλάτη του πολλά χιλιόμετρα σε εγχώριες αλλά και international πασαρέλες.
Ο Μάνος βρέθηκε χθες στο ατελιέ του καταξιωμένου σχεδιαστή Σωτήρη Γεωργίου για το fitting του κοστουμιού του και δοκίμασε τα πιο κομψά tuxedo για τους grooms-to-be που αγαπούν την υψηλή αισθητική και τo χειροποίητο ρούχο.
Ο σχεδιαστής Σωτήρης Γεωργίου φροντίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες στην εμφάνιση του Μάνου.
Ο ίδιος εξομολογήθηκε στο Yes I Do: «Έχω περπατήσει άπειρες φορές στη ζωή μου σε πασαρέλα αλλά φέτος που το show είναι για φιλανθρωπικό σκοπό η συγκίνηση και η ανυπομονησία είναι πραγματικά μεγάλη».
Ο Μάνος Βροντζάκης είναι αναγνωρισμένος personal trainer που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό όταν το καλοκαίρι του 2017 ανέλαβε το personal training της Kendall Jenner στη Μύκονο.
«Την πρώτη μέρα η Kendall ήταν κάπως μαζεμένη, δεν θα τη χαρακτήριζα και την πιο προσιτή κοπέλα που έχω γνωρίσει. Παρ’ όλα αυτά τις δύο επόμενες ημέρες ένιωσε άνετα και λέγαμε διάφορες ιστορίες. Είχα φτιάξει ένα ειδικό πρόγραμμα, με πολλές καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις, αλλά και ασκήσεις για τα πόδια, κυρίως στο TRX. Αυτό που μου ζήτησε από την αρχή ήταν να επιλέξουμε ασκήσεις που δεν επιβαρύνουν τη μέση της, καθώς έχει μια ευαισθησία. Επίσης, την άγχωνε να μετράω μεγαλόφωνα τις επαναλήψεις», είχε δηλώσει τότε στο περιοδικό People.
Μάνο, ραντεβού στο #YesIDoCatwalkbyGeorgJensen

RELATED POSTS

Το Yes I Do Catwalk by Georg Jensen σας ταξιδεύει στο Βόρειο Σέλας!

Το bridal fashion show των celebrities που εμπνεύστηκε η Μυρτώ Κάζη επιστρέφει με ένα θέαμα διεθνών προδιαγραφών.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press