Ένα ζώδιο παρεξηγημένο που δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, περιττά λόγια και λεπτομέρειες. Για τον απλούστατο λόγο ότι όποια από εμάς έχει φίλο ή συγγενή στο ζώδιο του Διδύμου, ξέρει πολύ καλά ποιά είναι τα αρνητικά και θετικά στοιχεία του χαρακτήρα του. Ξέρετε αυτά που κάνουν τον άντρα Δίδυμο, τόσο ξεχωριστό και δημοφιλή.

Πρόκειται για έναν άντρα που σε γενικές γραμμές αργεί να παντρευτεί γιατί πρώτα θέλει να εκπληρώσει τους στόχους του, να ζήσει κάθε πιθανή εμπειρία και στο τέλος να ”δέσει στο λιμάνι” του.

Και περνάμε στη φάση της ζωής του άντρα Διδύμου που θέλει να παντρευτεί, να ντυθεί γαμπρός και να ζήσει από πρώτο χέρι, όλο το κεφάλαιο που ονομάζεται ”Γάμος”. Αφού σας έχει κάνει την πιο εντυπωσιακή και ”θορυβώδη” πρόταση γάμου (είναι των εκπλήξεων και της υπερβολής, σωστά;), στο ίδιο mood ακριβώς θα συνεχίσει τόσο στην προετοιμασία όσο και την ημέρα του γάμου.

Μπορεί να μην ασχοληθεί με τα προσκλητήρια, τα λουλούδια και την διακόσμηση, όμως θα πρωτοστατίσει στην οργάνωση του wedding party. Πως να το κάνουμε; Είναι η ψυχή του πάρτι και δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι λιγότερο την ημέρα του γάμου του. Προετοιμαστείτε για ατελείωτο χωρό, αμέτρητες πλάκες με τους κολλητούς του και πολλές, πολλές εκπλήξεις!

Η κυκλοθυμία του γαμπρού Διδύμου υπάρχει περίπτωση – λόγω άχγους και στρες – να ”βαρέσει κόκκινο”. Γι’ αυτόν τον λόγο μην τον πιέζετε πολύ την εβδομάδα που πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο γάμος. Αφήστε τον χαλαρό και ας έχει τάσεις φυγής! Θα ηρεμήσει, θα βρει τα πατήματά του και θα επιστρέψει με τα πιο χαρούμενα wedding vibes.

Όσον αφορά το στιλ και το γαμπριάτικο κοστούμι, μην ανησυχείτε, αφού η κομψότητα και η αισθητική κυλάνε στο αίμα του. Εννοείται ότι η παρορμητικότητα του μπορεί να τον οδηγήσει σε λάθος στιλιστικά μονοπάτια, όμως στο τέλος θα επιλέξει εκείνο το κοστούμι που θα αναδείξει τόσο τον σωματότυπο του όσο και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Μεγάλη αδυναμία του, αξεσουάρ, όπως η γραβάτα, τα μανικετόκουμπα και τα μαντηλάκια. Σε αυτά θα δώσει αρκετή σημασία και ενδέχεται να ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα (πιο πολλά και από το κοστούμι!).

Υπάρχει περίπτωση να σας προτείνει να κάνετε τον γάμο σας σε ένα νησί, ίσως σε αυτό που περάσατε το πρώτο σας καλοκαίρι ως ζευγάρι. Μπορεί να μην το δείχνει, όμως κατά βάθος είναι ρομαντικός και του αρέσει πάντα να γυρνάει ”στον τόπο του εγκλήματος”. Εκεί που σας ερωτεύτηκε και ίσως εκεί που σκέφτηκε ότι είστε η γυναίκα της ζωής τους.

Γιατί αν ο άντρας Δίδυμος, το νιώσει, αυτό ήταν! Ό,τι ήξερε μέχρι εκείνη τη στιγμή αλλάζει και χαράζει ένα νέο δρόμο, αυτόν της κοινής ευτυχίας!

Πριν τελειώσει αυτό το άρθρο – το οποίο και αφιερώνουμε σε όλους τους γαμπρούς που ανήκουν στο ζώδιο του Διδύμου – για ένα πράγμα να είστε σίγουρες. Την ημέρα του γάμου σας, θα την θυμάστε με αγάπη και με λίγες δόσεις ΄΄τρέλας΄΄ για όλη σας τη ζωή. Και θα φροντίσει γι’ αυτό ο μέλλοντας σύζυγό σας, το Διδυμάκι σας!

YES I DO TIP: Eπενδύστε στις φωτογραφίες και στη βιντεογράφιση του γάμου σας, γιατί αν δεν το κάνετε θα το μετανιώσετε! Προβλέπουμε εκπλήξεις που θα θέλατε παντού να καταγραφούν!