Οne-of-a-kind βέρες από χρυσό ή λευκόχρυσο με μπριγιάν και statement μονόπετρα σαν αληθινά έργα τέχνης επιδίδονται σε ένα ευρηματικό παιχνίδισμα ανάμεσα στην κλασική πολυτέλεια και τη minimal αισθητική. Δυναμικά, fashionable, φίνα, απροσδόκητα γεωμετρικά και αθεράπευτα ρομαντικά, τα κοσμήματα της ΚΚ Jewelry Lab μας παρασύρουν σε έναν τυφώνα συναισθημάτων, όπως ακριβώς συμβαίνει κι όταν διαβάζουμε ένα πραγματικά καλό λογοτεχνικό βιβλίο. H καταξιωμένη σχεδιάστρια Κατερίνα Κουλουμπούρου, μέσα από τις δημιουργίες της, αφηγείται μοναδικές ιστορίες και μας ξεναγεί στις σελίδες του πιο εκλεπτυσμένου βιβλίου της υψηλής κοσμηματοποιίας.

Δαχτυλίδια μονόπετρα από χρυσό 18Κ με μπριγιάν.

Τα απαράμιλλης αισθητικής μονόπετρα της KK Jewelry Lab χαρίζουν γενναιόδωρες δόσεις λάμψης, πολυτέλειας και γυναικείου δυναμισμού. Η haute joaillerie βρίσκεται πλέον στα χέρια σας.

Βέρες από χρυσό 18Κ.

Πολυτελείς βέρες που εξυμνούν τον έρωτα και σηματοδοτούν ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής σας, εκείνο της παντοτινής αγάπης.

Yes I Do note: H bespoke υπηρεσία της KK Jewelry Lab σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ,το μονόπετρο των ονείρων σας. Αλλάζοντας το βάρος της κάθε πέτρας σε καράτια, μπορείτε να αποκτήσετε το δαχτυλίδι που συμβαδίζει με την αισθητική και το budget σας.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ / ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Yes I Do

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Δανάη Ίσαρη

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που

κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

 

RELATED POSTS

KK Jewelry Lab | We wish you a…KK Christmas!

Λαχταριστά christmas treats, δαχτυλίδια αρραβώνων και βέρες γίνονται ένα στο πιο festive editorial του νέου τεύχους του Yes I Do!

KK Jewelry Lab | Πανέμορφα μονόπετρα που θα ερωτεύεστε κάθε μέρα από την αρχή

Όταν η φινέτσα με την πολυτέλεια γίνονται ένα και απέχουν λίγα δευτερόλεπτα από το μεγάλο ''Yes I Do''!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!

Real weddings, bridal fashion, top wedding professionals, τα πιο χρήσιμα tips και τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για το ζευγάρι που ετοιμάζει τον γάμο του!