Το μονόπετρο, το δαχτυλίδι των αρραβώνων αποτελεί ένα μοναδικό κόσμημα στη ζωή κάθε γυναίκας. Είναι εκείνο που στην ουσία σηματοδοτεί μια νέα αρχή, ένα νέο μονοπάτι που οδηγεί στην παντοτινή αγάπη και φυσικά στην ευτυχία. Είναι εκείνο που μια απλή ματιά μπορείς να καταλάβεις την προσωπικότητα της bride-to-be όσο και της δημιουργού. Στα κοσμήματα της Κατερίνας Κουλουμπούρου της KK Jewelry Lab , θα βρείτε μοναδικά και πανέμορφα μονόπετρα που με μια κίνηση και με μια ερώτηση από το μέρος του γαμπρού, θα γίνουν μέρος της πιο ρομαντικής ιστορίας, της δικής σας ιστορίας!

Φωτογραφία / instagram @kkjewelrylab

Μονόπετρα ”έρωτας με την πρώτη ματιά”:

Λεπτεπίλεπτα, εξατομικευμένα, σχεδιασμένα με εξαιρετική προσοχή, ξεχωρίζουν για τα μπριγιάν, τα ζαφείρια και τα σμαράγδια που διακοσμούν τα μοναδικά δαχτυλίδια αρραβώνων. 

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟΧΡΥΣΟ Κ18 ΜΕ ΜΠΡΙΓΙΑΝΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΑΠΟ ΡΟΖ ΧΡΥΣΟ Κ18 ΜΕ ΜΠΡΙΓΙΑΝΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΑΠΟ ΡΟΖ ΧΡΥΣΟ Κ18 ΜΕ ΜΠΡΙΓΙΑΝΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΑΠΟ ΡΟΖ ΧΡΥΣΟ Κ18 ΜΕ ΜΠΡΙΓΙΑΝΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ Κ18 ΜΕ ΜΠΛΕ ΖΑΦΕΙΡΙ ΚΑΙ TRILLION CUT DIAMONDSΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ Κ18 ΜΕ ΜΠΡΙΓΙΑΝΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ Κ18 ΜΕ ΜΠΡΙΓΙΑΝ

Most Read:

KK Jewelry Lab: Έρωτας με το πρώτο…άγγιγμα

KK Jewelry Lab | Η Haute Joaillerie στο πιάτο σας!

KK Jewelry Lab by Katerina Kouloubourou | Κοσμήματα για μοναδικές wedding εμφανίσεις με χαρακτήρα

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!