Πολυτέλέια, ραφινάτες δημιουργίες και λαχταριστά christmas treats. Το απόλυτο festive editorial υμνεί την haute joaillerie της ταλαντούχας σχέδιαστριας Κατέρινας Κουλουμπούρου (KK Jewelry Lab), αναδέικνυοντας τα one-of-a-kind δαχτυλίδια αρραβώνα και τις αριστοτεχνικά σχεδιασμένες βέρες πάνω σε ντελικάτα christmas canes και γιορτινά ίλεξ σε έντονο κόκκινο χρώμα. Στο χρώμα του πάθους και του έρωτα, σηματοδοτώντας τη νέα ζωή, που ξεκινάει με την απλή αλλά πολυδιάστατη φράση «yes,ido»!

Βέρες από χρυσό, λευκόχρυσο, ροζ χρυσό 18Κ και δαχτυλίδια μονόπετρα από χρυσό, ροζ χρυσό,λευκόχρυσο 18Κ με μπριγιάν.Δαχτυλίδια μονόπετρα από χρυσό, ροζ χρυσό, λευκόχρυσο 18Κ με μπριγιάν.

”Every time we love, every time we give, it’s Christmas”

– Dale Evans –

Δαχτυλίδια μονόπετρα από χρυσό, ροζ χρυσό, λευκόχρυσο 18Κ με μπριγιάν.

H bespoke υπηρεσία της KK Jewelry Lab σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τομονόπετρο των ονείρων σας. Αλλάζοντας το βάρος της κάθε πέτρας σε καράτια, μπορείτε να αποκτήσετε το δαχτυλίδι που συμβαδίζει με την αισθητική και το budget σας!

Δαχτυλίδια μονόπετρα από χρυσό, ροζ χρυσό, λευκόχρυσο 18Κ με μπριγιάν.Δαχτυλίδια μονόπετρα από χρυσό, ροζ χρυσό, λευκόχρυσο 18Κ με μπριγιάν.

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

yes_i_do_kk_5.jpg

Must Read:

KK Jewelry Lab | Πανέμορφα μονόπετρα που θα ερωτεύεστε κάθε μέρα από την αρχή

KK Jewelry Lab: Έρωτας με το πρώτο…άγγιγμα

KK Jewelry Lab | Οι πιο όμορφες βέρες για να επισφραγίσετε την αγάπη σας

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!