Στο Yes I Do αγαπάμε τις retro συνήθειες, και μία από αυτές είναι η ευγενική πρόθεση του νεονύμφων να πουν ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους καλεσμένους τους. Όπως λένε άλλωστε, η χαρά δεν είναι χαρά αν δεν τη μοιράζεσαι, και αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο πρέπει να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας σε όλους όσοι ήρθαν στον γάμο σας. 

Παλιότερα τα ζευγάρια συνήθιζαν να στέλνουν ταχυδρομικά ευχαριστήριες επιστολές, τακτική που έχει αντικατασταθεί από τα αγαπημένα μας wedding favors.

Προσοχή, μην συγχέετε τα wedding favors με τις μπομπονιέρες. Τα wedding favors είναι μικρά αναμνηστικά σουβενίρ που συνήθως έχουν γραμμένη πάνω τους τη λέξη “ευχαριστώ” και ο σκοπός τους είναι ακριβώς αυτός: Να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους που παρευρέθηκαν σε έναν γάμο.

How to:

Δεν υπάρχουν κανόνες για τα wedding favors, μόνο ευφάνταστες ιδέες! Καλό είναι να εκτυπώσετε σε ετικέτες ή απευθείας πάνω στα wedding favors το logo ή τα ονόματα του ζευγαριού, την ημερομηνία του γάμου ή μόνο το έτος, και τη λέξη “ευχαριστούμε” σε πολλές διαφορετικές γλώσσες. Μπορείτε να τα αφήσετε επάνω στο τραπέζι υποδοχής, στο candy bar ή στις θέσεις των καλεσμένων ή ακόμα και να βρείτε πιο “έξυπνους” τρόπους, όπως να ζητήσετε από τους ανθρώπους του parking να τους δίνουν τα δώρα μαζί με τα κλειδιά!

Μερικές ιδέες για wedding favors στις οποίες λέμε πάντα Yes I Do

Βεντάλιες – παρωχημένο αλλά τόσο αναγκαίο το καλοκαίρι!
Σοκολάτες, μακαρόν ή παραδοασιακά γλυκά του γάμου είναι πάντα ευρπόσδεκτα.
Μπουκαλάκια με λάδι, κρασί ή ρακί, ομοίως.
Βαζάκια με μέλι, homemade μαρμελάδα ή γλυκό του κουταλιού για να σας θυμούνται οι καλεσμένοι σας με το πρωινό τους! 
 Mini γλαστράκια με βρώσιμα μυρωδικά – χρήσιμο, ευχάριστο και με διάρκεια!

All time classic πουγκιά με λεβάντες – δεν θα σταματήσουμε να τα κρεμάμε ποτέ στις ντουλάπες μας. 
Χειροποίητα σαπούνια – ναι, είναι ξανά trend!
Pοcket size παιχνίδια, όπως τρίλιζα, γκρινιάρη ή sudoku – είναι κι ένας τρόπος να διασκεδάσουν οι καλεσμένοι μέχρι να φτάσιε το ζευγάρι στο venue. 

Στυλό, μολύβια ή σημειωματάρια – είναι πάντα χρήσιμα!