Πόσες φορές έχετε πιάσει τον εαυτό σας να κοιτάζει ένα νυφικό και να αναρωτιέστε «Τώρα αυτό, τι χρώμα είναι ακριβώς; Λευκό; Λευκό του πάγου; Λευκό αλλά πιο ζεστό;». Εύλογα ερωτήματα και σας νιώθουμε απόλυτα αφού και εμείς καθημερινά στο γραφείο ενώ διαβάζουμε τα πάντα για τις bridal τάσεις και περνούν δεκάδες νυφικά μπροστά από τα μάτια μας, κάποιες φορές ανατρέχουμε στο χρωματολόγιο του Yes I Dο. Τι είναι αυτό; Είναι μια color list με όλες τις αποχρώσεις που μπορείτε να συναντήσετε κατά τη διάρκεια της αναζήτησης του τέλειου νυφικού!

ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Καθαρό Λευκό

Το καθαρό λευκό είναι ένα πολύ φωτεινό, παγωμένο λευκό χρώμα. Οι φυσικές ίνες δεν μπορούν ποτέ να λευκανθούν σε αυτό το επίπεδο λευκότητας, οπότε αν ψάχνετε καθαρό λευκό στο νυφικό σας θα πρέπει να επιλέξετε συνθετικό υλικό. Αυτή δεν είναι η καλύτερη επιλογή αν είστε ανοιχτόχρωμη, καθώς θα φαινόταν πολύ τραχύ για την επιδερμίδα σας!

Off-white

Το off white είναι μια απόχρωση κάτω από το καθαρό λευκό και είναι η πιο παραδοσιακή απόχρωση για νυφικό. Το χρώμα είναι μια κολακευτική απόχρωση και συνήθως φαίνεται σε φυσικές ίνες.

Ivory

Η χρυσαφένια αυτή απόχρωση του λευκού είναι παρόμοια με το τσόφλι ενός αυγού ή το κόκαλο.

Natural white

Είναι μια ζεστή και απαλή απόχρωση που δεν έχει τόσο κίτρινο τόνο όσο το ιβουάρ.

Cream

Είναι μια κρεμώδης και κίτρινη απόχρωση με βουτυρώδη εμφάνιση.

OUT-OF-THE-BOX ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Όταν είσαι νύφη, δεν χρειάζεται να φοράς πάντα το παραδοσιακό λευκό φόρεμα. Υπάρχουν μερικά άλλα δημοφιλή χρώματα νυφικών εκεί έξω!

Champagne

Υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις στη σαμπάνια, από νότες ροζ ή λιλά έως απαλό χρυσό καραμελέ. Η σαμπάνια φοριέται συχνά ως βασικό στρώμα κάτω από τη λευκή δαντέλα και άλλους χρωματικούς τόνους.

Nude

Συνήθως το nude αναφέρεται στον μπεζ τόνο που μοιάζει με λευκό δέρμα. Μπορεί επίσης να υπάρχουν αποχρώσεις που θυμίζουν το χρώμα της καμήλας ή του μελιού.

Mocha

Αυτό το χρώμα είναι πιο κατάλληλο για πιο σκούρες επιδερμίδες. Μπορείτε να επιλέξετε μια ζεστή καφέ απόχρωση ή μπορείτε να πάρετε πιο ψυχρούς τόνους. Η μόκα χρησιμοποιείται συχνά ως βασικό στρώμα για δαντέλες.

Peach

Το ροδακινί είναι ένα ντελικάτο θηλυκό χρώμα που βρίσκεται μεταξύ της σαμπάνιας και του ροζ. 

Blush

Το blush είναι ένα απαλό ροζ με νότες γκρι.

Λεβάντα

Η λεβάντα είναι ένα απαλό μοβ που συνήθως ακολουθεί την ψυχρότερη πλευρά του φάσματος.

Χρυσό

Τα χρυσά νυφικά έρχονται σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του χρυσού όπως μεταλλικό χρυσό ή ζεστή απόχρωση του  χρυσού, κοντά στην απόχρωση σαμπάνιας.

Mink

Πρόκειται για ένα συνδυασμό χρωμάτων από σκονισμένο τριαντάφυλλο, γκρι και λιλά. Φαίνεται υπέροχο στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. 

Μπλε

Η μπλε απόχρωση φορέματος φαίνεται εντυπωσιακή και vintage με καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Γκρί

Οι rock & roll νύφες θα προτιμούσαν αυτό το χρώμα καθώς είναι ένας κολακευτικός τόνος που ταιριάζει στον χαρακτήρα τους.

Silver

Επιλέξτε ένα ασημί μεταλλικό φόρεμα για να κάνετε είσοδο την ημέρα του γάμου σας. Για τη νύφη που θέλει κάτι διαφορετικό από τα παραδοσιακά λευκά φορέματα, αυτό είναι τέλειο!

 

RELATED POSTS

Wedding FAQs: Ποια είναι η αληθινή ιστορία πίσω από τη ρίψη της νυφικής ανθοδέσμης;

Ήξερες ότι πρόκειται για μια παράδοση που ξεκίνησε στην Αγγλία πριν από το 1800;

Wedding FAQs: Γιατί οι νύφες φορούν λευκά την ημέρα του γάμου τους;

Πότε καθιερώθηκε το λευκό νυφικό ως statement κομμάτι της bridal εμφάνισης;

Wedding FAQs: Γιατί ο γαμπρός δεν πρέπει να δει τη νύφη πριν από την εκκλησία;

Γνωρίζετε από πού προέρχεται η συγκεκριμένη παράδοση;

Wedding FAQs: Τι συμβολίζει το πέπλο της νύφης;

Ένα αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει ολόκληρη τη bridal εμφάνιση!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press