Μετά την επιλογή του νυφικού, το επόμενο μεγάλο βήμα στην προετοιμασία μιας νύφης είναι η αναζήτηση των επαγγελματιών που θα επιμεληθούν το beauty look της. Κι ενώ αυτό αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τις brides-to-be, οι γαμπροί έχουν να πάρουν μόνο μία μεγάλη απόφαση: να ξυριστούν ή όχι; Κάθε groom-to-be θέλει να είναι ο εαυτός του την ημέρα του γάμου του. Αυτό σημαίνει ότι, αν ξυρίζεται σε καθημερινή βάση το ίδιο θα κάνει και για τη μεγάλη ημέρα. Αν όμως έχει «πλούσια» γένια, τότε μια περιποίηση είναι απαραίτητο κομμάτι της προετοιμασίας του. Είτε λοιπόν αποφασίσετε να ξυριστείτε είτε όχι, δείτε μερικές συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου.

Φωτογραφία από Victoria Priessnitz (Unsplash)

Εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία

Υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα στο μυαλό ενός γαμπρού την ημέρα του γάμου του. Η επιλογή ενός επαγγελματία που θα αναλάβει την περιποίηση της γενειάδας του είναι σημαντική. Αν μη τι άλλο ύστερα από τόσες προετοιμασίες, σας αξίζει να το απολαύσετε! Επιπλέον, ένας επαγγελματίας μπορεί να αναδείξει τις καλύτερες γωνίες του προσώπου σας. Εμπιστευτείτε τον!

Αγνοήστε τους παρωχημένους κανόνες 

Υπάρχουν κάποιοι ενδυματολογικοί κώδικες που έχουν «ριζώσει» βαθιά στο παρελθόν, όπως, για παράδειγμα, ότι η μαύρη γραβάτα συνήθως υποδηλώνει ότι ο γαμπρός θα φτάσει στην εκκλησία ξυρισμένος. Αρκεί να σκεφτείτε ότι μερικοί από τους πιο σέξι celebrities έχουν όμορφα γένια στα εξώφυλλα περιοδικών ή σε εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Ένα σωστά περιποιημένο μούσι είναι υπέροχο ακόμα και για τις πιο επίσημες εκδηλώσεις.

“Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό” | Η παροιμία που κάνει την περιποίηση αντρική υπόθεση

Φωτογραφία από Freepik

Βρείτε την κατάλληλη στιγμή

Αν ένας γαμπρός αποφασίσει να ξυριστεί πριν από τον γάμο, θα πρέπει να προσέξει πότε θα το κάνει. Εξαρτάται από το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν οι τρίχες, αλλά οι περισσότεροι άνδρες γνωρίζουν το χρονικό διάστημα που πρέπει να ξυριστούν για να είναι ακόμα καθαρό το πρόσωπό τους σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Το ιδανικό είναι ο γαμπρός να φροντίσει να ξυριστεί τουλάχιστον μία ώρα πριν πάει στην εκκλησία, ώστε να ηρεμήσει οποιαδήποτε ερυθρότητα ή ερεθισμός.

Πώς να φροντίσετε τα γένια σας

Αν ο groom-to-be θέλει δεν θέλει να αποχωριστεί τα γένια του για τη μεγάλη ημέρα, υπάρχει μια beauty routine τεσσάρων βημάτων που θα πρέπει να ακολουθήσει για να φαίνονται πιο όμορφα: Πρώτα, πλύνετε τη γενειάδα με σαμπουάν για να διασφαλίσετε ότι θα απομακρύνετε το ξηρό δέρμα. Έπειτα, κάντε μασάζ χρησιμοποιώντας ένα λαδάκι και χτενίστε τα γένια με φορά προς τα κάτω. Τέλος, χρησιμοποιήστε προϊόν styling για τα πιο ατίθασα γένια.

Ιωσήφ Κουτσουλίνης: Μαθήματα ανδρικής περιποίησης από τον master του είδους

Φωτογραφία από Freepik

Yes I Do Note: Μπορεί να μην θέλετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας για μεγάλη μέρα και είναι κατανοητό, όμως υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αναδείξετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Η αναζήτηση ενός επαγγελματία που μπορείτε να εμπιστευτείτε είναι ένα εύκολο πρώτο βήμα για να τα καταφέρετε και να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία: να απολαύσετε μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας!

Κεντρική φωτογραφία: @senivpetro (Freepik)

RELATED POSTS

Wedding FAQs: Γιατί ο γαμπρός δεν πρέπει να δει τη νύφη πριν από την εκκλησία;

Γνωρίζετε από πού προέρχεται η συγκεκριμένη παράδοση;

Groom in style: Πόσο καιρό πριν από τον γάμο πρέπει ο γαμπρός να διαλέξει κοστούμι;

Το μεγαλύτερο ποσοστό των γαμπρών επιλέγει το κοστούμι του 3 μήνες πριν από τον γάμο. Ας μάθουμε περισσότερα...

Γαμπρός Δίδυμος: Κυκλοθυμικός, ανεξάρτητος και σίγουρα η ψυχή του πάρτι!

Άραγε οι εναλλαγές στη διάθεση θα κάνουν την εμφάνισή τους και την ημέρα του γάμου;

Η απόλυτη λίστα τραγουδιών για να χορέψει ο γαμπρός με τη μαμά του!

Σκεφτείτε ποιες αναμνήσεις «ξυπνούν» στο άκουσμα του τραγουδιού που θα επιλέξετε...

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press