Την απόφαση την πήρατε. Είπατε Yes I do, κάνατε την πρόταση γάμου και τώρα ετοιμάζεστε να επιλέξετε τις βέρες σας! Σας έχουν δημιουργηθεί όμως, μερικές απορίες σχετικά, γιατί μάλλον έχετε διαφορετικά γούστα και άποψη ως προς το πώς πρέπει να είναι οι βέρες. Εμείς σας δίνουμε 6 απλά sos tips, τι δηλαδή να προσέξετε και τι να αποφύγετε για την επιλογή του σωστού wedding ring, ώστε να είστε και οι δυο σας ευχαριστημένοι και όχι μαλωμένοι!

Ας ξεκινήσουμε με τα…

Yes I do tips:

Προτιμήστε (απευθυνόμαστε στις γυναίκες) η βέρα σας να είναι από το ίδιο μέταλλο με το μονόπετρό σας. Μπορεί η πλατίνα και ο λευκόχρυσος για παράδειγμα να μοιάζουν μεταξύ τους και όταν τα φορέσετε στην αρχή να δείχνουν το ίδιο, όμως μετά από κάποιο διάστημα χρήσης  θα δείχνουν διαφορετικά.

Yes I do dos - donts επιλογη wedding ring 1

Βεβαιωθείτε ότι τόσο το δαχτυλίδι αρραβώνων σας, όσο και οι βέρες έχουν κοινά στοιχεία μεταξύ τους. Τι εννοούμε; Είτε ίδιο πλάτος, είτε ίδιο μέταλλο, είτε ίδια μορφή χαρακτικής, είτε ίδιο σχήμα στις πέτρες αν έχουν και τα δυο.

Yes I do dos - donts επιλογη wedding ring 2

Να έχετε υπόψη σας το εξής σημαντικό εάν θέλετε το δαχτυλίδι σας να είναι παντοτινό! Εάν κοσμείται από διαμάντια ή πολύτιμους λίθους σε όλο του το μήκος, τότε σε περίπτωση που θέλετε ένα resize αυτό δεν θα είναι εύκολο και επιπλέον τα δαχτυλίδια που έχουν σε όλο το μήκος τους πέτρες έχουν την τάση να «γυρίζουν» συνέχεια στο δάχτυλο μας. Συνεπώς reconsider it για ένα all the way round stone ring!

Yes I do dos - donts επιλογη wedding ring 3

No I don’t tips:

Μην επιλέξετε ένα δαχτυλίδι που θα «επισκιάζει» σε μέγεθος το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας / μονόπετρο. Καλό είναι να είναι κοντά και τα δυο σε ο,τι αφορά το πλάτος.

Yes I do dos - donts επιλογη wedding ring 4

Μην ανησυχείτε εάν η βέρα σας δεν είναι η ίδια με του / της συζύγου. Κυκλοφορείτε και με τα ίδια ρούχα σαν δίδυμα; Φροντίστε λοιπόν να αντιπροσωπεύουν το στυλ, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σας!

Yes I do dos - donts επιλογη wedding ring 5

Κάποιες νύφες έχουν την τάση να δίνουν το μονόπετρο και την βέρα στους κοσμηματοπώληδες, να τα κολλάνε μαζί σε ένα δαχτυλίδι. Προσπαθήστε να το αποφύγετε αυτό γιατί μπορεί να θέλετε να τα φορέσετε σε διαφορετικά δάχτυλα ή να ταξιδέψετε κάπου και το ένα από τα δύο να μην το πάρετε μαζί σας!

Yes I do dos - donts επιλογη wedding ring 6