Είναι κάποια ζώδια που με το εμφανιστεί η ρουτίνα μέσα στη σχέση ή δεν νιώθουν καλά με τον εαυτό τους, πιστεύουν ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν άλλο και αναζητούν την ελευθερία τους. Βλέπετε θεωρούν ότι όταν η «μαγεία» της πρώτης περιόδου της σχέσης φεύγει γρήγορα και θέλουν να αλλάξουν τα πάντα στην προσωπική τους ζωή… για άλλη μια φορά! Και ξανά προς τη δόξα τραβά!

Δείτε τη λίστα που ακολουθεί, με τα ζώδια που είναι και που βαριούνται εύκολα στις σχέσεις τους:

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μαζί του δύσκολα θα νιώθεις ότι πλήττεις αλλά εύκολα ο ίδιος θα σε βαρεθεί! Το ξέρουμε σε μπερδέψαμε, αλλά αυτό ισχύει 100% για τον Δίδυμο, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που κάθε μέρα θα σας εκπλήξει τόσο με τις ιδέες όσο και με την όρεξη του για ατελείωτες συζητήσεις και αστεία. Ως ζώδιο του αέρα έχει γρήγορη σκέψη και είναι εξωστρεφής, δυο χαρακτηριστικά που αναζητά και στον σύντροφό του. Και αν δεν τα βρεί ή δεν συντονιστεί με το ταίρι του, τότε κουνάει το μαντήλι και λέει «αντίο»! Αν δεν θέλετε να χάσετε τον Δίδυμο σας φροντίστε η κάθε ημέρα να είναι διαφορετική, με μικρές εκπλήξεις και σασπένς. Κουραστικό το ξέρουμε, αλλά έτσι είναι τα πράγματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το τόσο ενδιαφέρον ζώδιο της φωτιάς που ο κυβερνήτης του είναι ο Δίας ερωτεύεται τόσο συχνά – και με συχνότητα – που του είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να κάνει και το σημαντικότερο να μείνει σε σχέση. Αγαπάει τα ταξίδια, τις παρέες, τις εξόδους και γενικά οτιδήποτε και οποισδήποτε τον κάνει να νιώθει ελεύθερος και ο εαυτός του. Ψάχνει έναν σύντροφο που είναι διατεθειμένος να τον ακολουθεί στα πιο τρελά του όνειρα και είναι δίπλα του χωρίς γκρίνιες και περιττά σχόλια. Οτιδήποτε άλλο το βαριέται και το απωθεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο!

YΔΡΟΧΟΟΣ

Στο ίδιο μοτίβο με τον Τοξότη, ο Υδροχόος βαριέται ακόμα και την ίδια του τη σκιά, πόσο μάλον τις σχέσεις  που κατά καιρούς κάνει. Είναι ένα από τα πιο ιδιόρρυθμα ζώδια (μάλλον φταίει ότι είναι ζώδιο του αέρα και τον επηρεάζει άμεσα στην προσωπικότητα του και τον τρόπο σκέψης!) που ζητά από τον σύντροφό του να είναι συνεχώς σε εγρήγορση και αυτό 24 ώρες την ημέρα. Αρκετά εξαντλητικό αν σκεφτείτε ότι οι σχέσεις θέλουν υπομονή και υποχωρήσεις. Αν θέλετε ο Υδροχόος να είναι εκεί για πάντα τότε πρέπει να του εξιτάρετε με έξυπνους και ιδιαίτερους τρόπους το μυαλό…

 

RELATED POSTS

Αυτά τα ζώδια είναι γεννημένα για γάμο!

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Ιχθύες, Καρκίνοι και τρία ακόμα ζώδια που αγαπούν τη δέσμευση λίγο ή πολύ παραπάνω από τα υπόλοιπα.

Αυτά είναι τα ζώδια που αποφεύγουν τον γάμο!

Ποια έχουν δεύτερες σκέψεις και ποια δεν θα άλλαζαν με ΤΙΠΟΤΑ την εργένικη ζωή;

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Υδροχόοι, Τοξότες και τρία ακόμα ζώδια που δεν το έχουν σε τίποτα να ζητήσουν διαζύγιο.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press