Το 2024 είναι τόσο κοντά και για μερικά ζώδια φαίνεται πώς ήρθε η στιγμή να πουν ”yes i do” με το νέο έτος. Νυφικά, wedding venues, προσκλητήρια, λίστες καλεσμένων και ότι άλλο έχει σχέση με το κεφάλαιο «γάμος» θα γίνουν η Νο1 ασχολία τους το νέο έτος. Ποια ζώδια λοιπόν θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας (ή του Δημαρχείου!) και θα ζήσουν το δικό τους παραμύθι παρέα με τον άνθρωπο της ζωής τους; Χαρτί και στυλό δεν θα χρειαστείτε αφού η λίστα με τους weds-to-be περιέχει 3 ζώδια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι και αν αγαπάει την ελευθερία και την ανεξαρτησία του, το 2024 φαίνεται ότι κατασταλάζει στην προσωπική του ζωή και πάει ένα βήμα πιο πέρα. Τι πιο πέρα δηλαδή, αλλάζει χώρα και πλανήτη, αφού παντρεύεται το ταίρι του και βλέπει τον θεσμό του γάμου με άλλα μάτια. Μπορεί σε γενικές γραμμές η δέσμευση να τον φοβίζει και να του προκαλεί δεύτερες σκέψεις, όμως φέτος ο Υδροχόος αλλάζει mindset και κοιτάει τον γάμο κατάματα χωρίς τις αναμενόμενες τάσεις φυγής. Όλα αυτά με ΜΙΑ προϋπόθεση: να έχει βρει έναν άνθρωπο που σέβεται το προσωπικό του χώρο και δεν τον πιέζει να αλλάξει την καθημερινότητα και τον χαρακτήρα του.

ΖΥΓΟΣ

Πρόκειται για ένα ζώδιο που αγαπά τις σχέσεις, την οικογένεια και δεν μας κάνει εντύπωση που βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα. Έχει γεννηθεί για να δημιουργεί όμορφες και δυνατές σχέσεις που μένουν στον χρόνο και χαρακτηρίζονται από έντονα συναισθήματα και… υπομονή. Φέτος λοιπόν ετοιμάσου, μιας και είναι η χρονιά σου αφού η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου και είναι η χρονιά που θα κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση του και πίστεψτέ μας θα το κάνεις με τον πιο εντυπωσιακό και κομψό τρόπο, αφού όλοι αναγνωρίζουν το καλό σου γούστο και την υψηλή αισθητική που ακολουθείς σε κάθε στιγμή της ζωής. Ξεκίνα λοιπόν από τώρα τις ετοιμασίες…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκινάκι μας καλό, ευαίσθητο και αγαπησιάρικο, που τόσο λατρεύεις να περιποιείσαι τον άνθρωπό σου και ονειρεύεσαι μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια και ένα ζεστό, χουχουλιάρικο σπίτι, ήρθε η στιγμή,  ή μάλλον η χρονιά που θα πεις ”yes i do”! Ο γάμος σου θα είναι ultra romantic και θα μείνει αξέχαστος σε συγγενείς και φίλους μιας και θα έχεις φροντίσει μέχρι και την πιο μικρή wedding detail.

Και καλά στέφανα!

RELATED POSTS

Ζώδια και μακιγιάζ: Ποια make-up tips σου ταιριάζουν ανάλογα με το ζώδιό σου

Οι πιο ''όμορφες'' αστρολογικές προβλέψεις είναι εδώ!

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που είναι καλύτερα στο σεξ (!)

Ένα άρθρο - βασισμένο σε αληθινά γεγονότα!

Αυτά τα ζώδια είναι γεννημένα για γάμο!

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Ιχθύες, Καρκίνοι και τρία ακόμα ζώδια που αγαπούν τη δέσμευση λίγο ή πολύ παραπάνω από τα υπόλοιπα.