Αν έπρεπε να επιλέξουμε την πιο συγκινητική σκηνή από κάθε Yes I Do Catwalk τότε αυτή θα ήταν -χωρίς δεύτερη σκέψη- η στιγμή που ένα παιδί του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εμφανίζεται στη σκηνή. Αυτά τα 6 χρόνια που το show πραγματοποιείται για να υποστηρίξει αυτόν τον μοναδικό οργανισμό, έχουμε ζήσει με τα παιδιά του Make-A-Wish συγκλονιστικές, συναρπαστικές, απείρως τρυφερές και πραγματικά συγκινητικές στιγμές.

Έτσι έγινε και φέτος.

Φωτογραφία: Τonia & Theodore Photography
Φωτογραφία: Τonia & Theodore Photography

Το Yes I Do Catwalk by Georg Jensen υποστήριξε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και με τη συμβολή των καλεσμένων και την προαιρετική δωρεά εισόδου των 10 ευρώ – έσοδα που διατέθηκαν εξ ολοκλήρου στο Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος – έγινε μια προσπάθεια για την πλήρη κάλυψη των εξόδων για την ευχή του 17χρονου Αναστάση, που δεν ήταν άλλη από το να επισκεφθεί το Βόρειο Σέλας.

Φωτογραφία: G Wedd Fotografia by George Bouzakis

Μα πόσο ταιριαστή ευχή και πόσο μαγική στιγμή όταν στην κορύφωση του show, τα φώτα έσβησαν και προβλήθηκε το βίντεο που ο Αναστάσης είχε ετοιμάσει για τους καλεσμένους. Κοιτώντας την κάμερα, μέσα από τις οθόνες που πλαισίωναν την πασαρέλα, μίλησε για τα όνειρα αλλά και την καθημερινότητά του. Τις προσδοκίες του αλλά και την ευχή του όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι ευτυχισμένα.

Όμως η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς δεν ήταν αυτή…

Φωτογραφία: G Wedd Fotografia by George Bouzakis

Αμέσως μετά το τέλος του βίντεο κι ενώ το χειροκρότημα δεν είχε ακόμα κοπάσει, ο Αναστάσης – που είχε έρθει στην Αθήνα από τα Ιωάννινα ειδικά για το show – εμφανίστηκε στη σκηνή του Yes I Do Catwalk για να καταχειροκροτηθεί από τον κόσμο που με δάκρυα θαυμασμού, αποθέωσε τον νεαρό μαχητή της ζωής.

Αναστάση μας, σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που μας προσέφερες, για τα μαθήματα ζωής που μας δίδαξες και σου ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας να είσαι υγιής και ευτυχισμένος. Και φυσικά, να δεις πολύ σύντομα από κοντά το Βόρειο Σέλας!

Φωτογραφία: Τonia & Theodore Photography

Να σημειωθεί ότι τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τους καλεσμένους του Yes I Do Catwalk by Georg Jensen που βοήθησαν με τις δωρεές του άγγιξε τα 4.175 ευρώ!

Οι εθελόντριες του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) – Φωτογραφία: Τonia & Theodore Photography

RELATED POSTS

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου μιλάει για το σπουδαίο έργο του Make-A-Wish Ελλάδος

«Στα δύο χρόνια της πανδημίας εκπληρώσαμε 432 ευχές παιδιών»

Το Yes I Do Catwalk by Georg Jensen σας ταξιδεύει στο Βόρειο Σέλας!

Το bridal fashion show των celebrities που εμπνεύστηκε η Μυρτώ Κάζη επιστρέφει με ένα θέαμα διεθνών προδιαγραφών.

Αυτοί είναι οι 11 σχεδιαστές και οίκοι νυφικής μόδας που θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους στο Yes I Do Catwalk by Georg Jensen!

Σας παρουσιάζουμε τους designers και τους διεθνείς οίκους νυφικών που θα απογειώσουν με τις συλλογές τους το φετινό show με φόντο πάντα το συγκλονιστικό Βόρειο Σέλας!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!

Real weddings, bridal fashion, top wedding professionals, τα πιο χρήσιμα tips και τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για το ζευγάρι που ετοιμάζει τον γάμο του!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press