Τo μεγαλύτερο bridal show της χρονιάς επιστρέφει στις 23 Mαρτίου και το εμβληματικό σκανδιναβικό brand Georg Jensen με τα iconic σχέδια διαχρονικής αισθητικής, άριστης ποιότητας κατασκευή και απαράμιλλη δεξιοτεχνία, υπόσχεται να προσδώσει στο Yes I Do Catwalk νότες πολυτέλειας, διαχρονικότητας και μαγείας. To show που έγινε θεσμός προσφέροντας κάθε χρόνο ένα μοναδικό υπερθέαμα για καλό σκοπό, ετοιμάζει ένα digital ταξίδι κάτω από τον έναστρο σκανδιναβικό ουρανό αναδεικνύοντας τις μοναδικές jewelry δημιουργίες του οίκου Georg Jensen.

Με ιστορία που ξεπερνά τα 100 χρόνια, το παγκοσμίου φήμης σκανδιναβικό brand Georg Jensen, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για μοναδικές δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή καινοτόμων σχεδιαστών και διακεκριμένων καλλιτεχνών και αποτελούν συνώνυμο της εκπληκτικής δεξιοτεχνίας, της άριστης ποιότητας κατασκευής και της διαχρονικής Σκανδιναβικής αισθητικής.

Το show θα σκηνοθετήσει και φέτος ο Θάνος Γκομόζιας (@gomozias ).

– Το Yes I Do Catwalk υποστηρίζει και φέτος το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την εκπλήρωση της ευχής του Αναστάση, 17 ετών, που είναι να δει από κοντά το Βόρειο Σέλας!

We’re so excited!

RELATED POSTS

Hearts of Georg Jensen | Μια συλλογή από καρδιάς για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ο οίκος Georg Jensen υπόσχεται να χαρίσει νότες πολυτέλειας και διαχρονικότητας στην ξεχωριστή αυτή ημέρα!

Georg Jensen: Ο απόλυτος προορισμός για τα πιο ξεχωριστά δώρα γάμου!

Το αγαπημένο σκανδιναβικό brand προτείνει μοναδικές δημιουργίες διακεκριμένων σχεδιαστών και εκθαμβωτικά κοσμήματα με ιδιαίτερο design! Choose your favorite!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!

Real weddings, bridal fashion, top wedding professionals, τα πιο χρήσιμα tips και τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για το ζευγάρι που ετοιμάζει τον γάμο του!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press