Ο Keanu Reeves απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο προσγειωμένος και ακομπλεξάριστος είναι! Ο ηθοποιός έκανε έκπληξη σε ένα ζευγάρι την ημέρα του γάμου του στο Northamptonshire της Αγγλίας. Ο James και η Nikki Roadnight είχαν μόλις ανταλλάξει όρκους στο γραφικό Fawsley Hall Hotel & Spa το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν ο γαμπρός ανακάλυψε ότι ο Reeves έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με εκείνους.

Φωτογραφία από Nikki Roadnight (Twitter)

Ο γαμπρός ρώτησε τον ηθοποιό αν θα ήθελε να παρευρεθεί στο γαμήλιο πάρτι τους και έμεινε έκπληκτος όταν εκείνος του απάντησε καταφατικά!

«Ο σύζυγός μου τον είδε στο bar του ξενοδοχείου, του είπε ότι μόλις είχε παντρευτεί και τον κάλεσε να έρθει να πιει ένα ποτό μαζί μας αν ήθελε. Ήταν πολύ φιλικός και είπε ότι θα το έκανε αργότερα. Δεν ξέραμε αν το εννοούσε ή όχι, αλλά ήταν ωραίο που είχε αυτή τη συζήτηση με τον άντρα μου!», ανέφερε στο η νύφη στο newsweek.com.

Λίγη ώρα αργότερα το ζευγάρι ενημερώθηκε ότι τους αναζητούσε ένας πολύ ιδιαίτερος καλεσμένος, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον διάσημο ηθοποιό.

Φωτογραφία από Nikki Roadnight (Twitter)

«Ήταν πολύ συναρπαστικό όλο αυτό, πήγα να πω ένα γεια και να συστηθώ, του προσέφερα ένα ποτό αλλά εκείνος αρνήθηκε γιατί μόλις είχε προσγειωθεί από μια μεγάλη πτήση και δεν θα έμενε πολύ. Ήταν τόσο ευγενικός και φιλικός και μας συνεχάρη για τον γάμο μας», κατέληξε η νύφη.

RELATED POSTS

O Sylvester Stallone χωρίζει μετά από 25 χρόνια γάμου (!)

Ο 76χρονος ηθοποιός κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του Jennifer Flavin, ότι σπατάλησε μεγάλο μέρος της οικογενειακής περιουσίας. Η συνέχεια στα δικαστήρια!

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Χωρισμός δύο χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στις Σπέτσες

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται ότι το ζευγάρι περνά κρίση στον γάμο του.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!

Real weddings, bridal fashion, top wedding professionals, τα πιο χρήσιμα tips και τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για το ζευγάρι που ετοιμάζει τον γάμο του!