Για να σε βοηθήσουμε να απαντήσεις το εν λόγω ερώτημα, θα δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας birthday wedding prosposal, αλλά η τελική απόφαση θα είναι δική σου!!!

Photo by Alekon pictures on Unsplash

Έχεις μόλις αποφασίσει ότι θα της κάνεις πρόταση γάμου. Το πρώτο πράγμα που γυρίζει στο μυαλό σου, πριν ακόμη βρεις το δαχτυλίδι, είναι φυσικά το “πότε”. Θέλεις μια ημερομηνία με ιδιαίτερη σημασία, για παράδειγμα μια επέτειο, τα Χριστούγεννα ή μήπως… τα γενέθλιά της;

DO IT!

Θα είναι πραγματική έκπληξη

Σίγουρα θα περιμένει να της έχετε ετοιμάσει κάποιο δώρο, μια τούρτα, ένα ρομαντικό δέιπνο, αλλά δύσκολα ο νους της θα πάει στην πρόταση γάμου. Αυτό σας δίνει την “τέλεια κάλυψη” για να κάνετε την πολυπόθητη πρόταση  μια πραγματική έκπληξη για εκείνη.

Έχει ήδη κανονίσει

Πιθανόν έχει ήδη καλέσει τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Άτομα, που θα ήθελε δίπλα της σε κάθε σημαντική στιγμή, όπως εκείνη της πρότασης γάμου. Οπότε, έχεις όλους όσους χρειάζεσαι, χωρίς καν να το υποπτευτούν.

Μπορείς να αφήσεις τη φαντασία σου να οργιάσει

Σκέψου να έχεις κρεμάσει το δαχτυλίδι στο κεράκι της τούρτας ή να έχεις γράψει στην τούρτα τη φράση “Will you marry me?”… Υπάρχουν πολλοί τρόποι να είσαι δημιουργικός σε μια πρόταση γάμου κι ακόμα περισσότεροι όταν αυτή γίνεται την ημέρα των γενεθλίων της.

Photo by Deva Williamson on Unsplash

DON’T DO IT

Κι αν δεν της αρέσουν τα γενέθλια;

Ο περισσότερος κόσμος χαίρεται και ανυπομονεί για την ημέρα των γενεθλίων του. Υπάρχουν άνθρωποι, όμως, που δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή την ημέρα. Αν η κοπέλα σου ανήκει σε αυτή την κατηγορία, μην σκεφτείς να κάνεις την πρόταση “για να έχει κάτι άλλο να θυμάται αυτή την ημερομηνία”, αλλά περίμενε καλύτερα για την επόμενη ημέρα.

Έχει ήδη κανονίσει (όχι δεν πρόκειται για λάθος)

Το γεγονός ότι έχει ήδη καλέσει τις φίλες της ή τους γονείς της μπορεί να φέρει εσένα σε περισσότερη αμηχανία. Ακόμα, ενδέχεται τα σχέδια να αλλάξουν, να θελήσουν να γιορτάσουν μέχρι το πρωί, ενώ εσύ έχεις φανταστεί να γονατίζεις δίνοντάς της το δαχτυλίδι, μόλις επιστρέψετε στο σπίτι.

Το ένα (αναγκαστικά) θα επισκιάσει το άλλο

Είτε η πρόταση γάμου θα επισκιάσει τα γενέθλιά της ή το αντίστροφο. Ο αρραβώνας είναι ένα milestone στις ζωές και των δύο, που θα “κλέψει” από τη λάμψη των γενεθλίων της. Αν αυτό είναι κάτι που πιστεύεις ότι δεν θα την πειράξει, τότε go for it!

Yes I Do Tip: Αν τελικά κάνεις την πρόταση την ίδια μέρα με τα γενέθλιά της, φρόντισε ώστε το δαχτυλίδι να μην είναι και το δώρο της. Αγόρασε τούρτα και ένα δώρο (έστω και συμβολικό), όπως θα έκανες, αν δεν της ζητούσες να σε παντρευτεί. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τα δύο event, όσο γίνεται.

Keep in mind…

Όποτε κι αν επιλέξεις να της κάνεις την πρόταση, σημασία έχει… η ίδια η πρόταση! Αν αυθόρμητα θελήσεις να το κάνεις, μην περιμένεις μέχρι τα γενέθλιά της. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή και για τους δυο σας και πρέπει να τη ζήσετε στο έπακρο με τον δικό σας μοναδικό τρόπο!

Must Read:

Birthstones: Πες μας τον μήνα που γεννήθηκε, να σου πούμε το ιδανικό δαχτυλίδι για εκείνη!

Diamonds are forever: 5 tips για να διατηρήσεις το δαχτυλίδι αρραβώνων σου αναλλοίωτο στον χρόνο

Celebrity watch: Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά δαχτυλίδια αρραβώνων που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!