Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Αν πρόκειται να παντρευτείτε το φθινόπωρο, οι κολοκύθες ίσως να μην βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεών σας αναφορικά με τη διακόσμηση του γάμου σας. Αν όμως ανακαλύψετε τη γκάμα των αποχρώσεων, των μεγεθών και των υφών τους, αυτά τα -αναμφισβήτητα- φθινοπωρινά λαχανικά μπορούν να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο wedding concept που θα κερδίσει τις εντυπώσεις των καλεσμένων σας!

yes_i_do_pumpkinlove.jpg

Ωστόσο, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί για να μην πέσετε στην παγίδα του Halloween! Αντιθέτως, σκεφτείτε τη χρωματική παλέτα του γάμου σας και τη συνολική ατμόσφαιρα και προσαρμόστε ανάλογα αυτό το υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο. Μπορείτε να τοποθετήσετε μεγάλες κολοκύθες ως centerpieces στα τραπέζια της δεξίωσης ή μικρότερες μέσα στο πιάτο του κάθε καλεσμένου, να φτιάξετε όμορφες συνθέσεις με φανάρια και κεριά για τη διακόσμηση της εκκλησίας ή να πρωτοτυπήσετε εντάσσοντας την κολοκύθα στη γαμήλια ανθοδέσμη σας! Αυτές είναι μερικές από τις πιο αγαπημένες μας ιδέες όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.

Φωτογραφία από Olive Owl Flowers (Instagram)Φωτογραφίες από Angel Like Flowers (Instagram)Φωτογραφία από Sarah – Luxury Floral Teacher (Instagram)Φωτογραφία από Glück auf Papier (Instagram)Φωτογραφία από Your Beautiful Day (Instagram)Φωτογραφία από Primrose And Petals ~ Florist (Instagram)Φωτογραφία από  Herrington on the Bay (Instagram)Φωτογραφίες από Sarah – Luxury Floral Teacher (Instagram)Φωτογραφία από Magnolia West (Instagram)Φωτογραφία από The Beverley Flower Company (Instagram)

Must Read:

8 κομψοί και πρακτικοί τρόποι να αναβαθμίσεις τον γάμο σου (και είναι όλοι υπέροχοι!)

Είσαι ρομαντική ψυχή; 5 wedding tips διακόσμησης που σου ταιριάζουν απόλυτα

10 wedding props που θα αλλάξουν όλες τις φωτογραφίες του γάμου σας

Most Popular:

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ