Σε ένα event ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αυτό το πιστεύουμε ακράδαντα, όπως πιστεύουμε απόλυτα ότι τίποτα δεν θα ήταν ίδιο στο Yes I Do Catwalk by Georg Jensen χωρίς την LH Event Rentals, την κορυφαία ελληνική εταιρεία που όχι μόνο αναλαμβάνει να παρέχει τα απαραίτητα έπιπλα σε κάθε παραγωγή, αλλά προτείνει πάντα πρωτότυπες ιδέες σχεδιάζοντας tailor-made κατασκευές.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο παραμυθένιο corner του shoe brand Bilero.

Η LH Event Rentals απογείωσε το μεγαλύτερο bridal fashion show της χώρας με luxury έπιπλα, τα οποία δέσποζαν στους χώρους υποδοχής του κοινού, στο MEC Παιανίας, και… όχι μόνο!

Ανάκλιντρο γαλλικού στιλ με λινή ταπετσαρία σε λευκό και φυσικό ξύλο οξιάς με λεπτομέρειες χρυσού στο εντυπωσιακό backdrop του οίκου Georg Jensen.
Σεκρετέρ γαλλικού στιλ και πολυθρόνα Chesterfield από μασίφ ξύλο οξιάς στο corner του brand Alûstre.

Τα signature ανάκλιντρα με τις λεπτομέρειες χρυσού, οι ροτόντες γαλλικού στιλ και οι πολυθρόνες που είχαν τοποθετηθεί στο backstage έδωσαν extra luxury vibes στην ατμόσφαιρα, προσφέροντας παράλληλα μεγαλύτερη άνεση στους 50 celebrities κατά την προετοιμασία τους.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ποζάρει στο candy bar της Κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη.
Τραπέζι – βιτρίνα από ξύλο οξιάς στο backdrop της System Professional.
Πολυθρόνα εγγλέζικου στιλ από ξύλο οξιάς στο corner της Philips.

Τέλος, οι αναπαυτικές και αριστοκρατικές Louis Banquet καρέκλες σε velvet blue, αλλά και οι τύπου Bistro με X back από ξύλο οξιάς που είχαν τοποθετεί δεξιά κι αριστερά της πασαρέλας, περίμεναν τους 500 καλεσμένους για να απολαύσουν στο έπακρο το εντυπωσιακό bridal fashion show. Όπως και έγινε!

LH Event Rentals, we love you!

Φωτογραφίες: Tonia & Theodore Photography

RELATED POSTS

Δέκα χρόνια Yes I Do | Οι πολύτιμοι άνθρωποί μας

Όλοι όσοι βρίσκεστε σε αυτό το αφιέρωμα, είστε το Yes I Do!

Celebrating 10 years Yes I Do | Γιορτάζουμε 10 χρόνια με ένα επετειακό ΑΙ τεύχος!

Το cover story του ανοιξιάτικου τεύχους του Yes I Do δημιουργήθηκε μέσω τεχνητής νοημοσύνης από τον ταλαντούχο Κώστα Σπαθή.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press