Η ελληνική οικογενειακή επιχείρηση ενοικίασης και κατασκευής εξοπλισμού LH Event Rentals, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε ζευγαριού, εξασφαλίζοντας κορυφαία αισθητική και ποιότητα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια… Σαν να σκηνογραφεί χολιγουντιανή ταινία.

Από τη Γεωργία Καρκάνη

PLANNING: DEPLANV | PHOTOGRAPHY: LES ANAGNOU

Φανταστείτε τον εξοπλισμό του γάμου σας σαν ένα σκηνικό ταινίας υψηλών προδιαγραφών: Πέρα από τον λειτουργικό ρόλο του, πρέπει ταυτόχρονα να υλοποιεί το αισθητικό όραμα του ζευγαριού που σκηνοθετεί τη σημαντικότερη γιορτή της ζωής του, αλλά και να αποπνέει την ποιότητα του αυθεντικού.

PLANNING: DEPLANV | PHOTOGRAPHY: ADAM ALEX

Όλες αυτές τις προϋποθέσεις καλύπτει η LH Event Rentals, μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με εμπειρία άνω των τριών δεκαετιών στην κατασκευή επίπλων, που, εκτός από την ενοικίαση εξοπλισμού, αναλαμβάνει και ειδικές κατασκευές ώστε να ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη.

PLANNING: DEPLANV | PHOTOGRAPHY: ADAM ALEX

Μασίφ μοναστηριακά τραπέζια, γαλλικοί καναπέδες αντίκες, αψίδες ύψους έως και τριών μέτρων, άμαξες, industrial ραφιέρες και rustic ανθοστήλες είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις μιας συλλογής απίστευτης ποικιλομορφίας, που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες ποιοτικές και υλικοτεχνικές ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

PLANNING, DESIGN & PRODUCTION: PHAEDRA LIAKOU | PHOTOGRAPHY: SANDY & ODYSSEAS

Όποιος κι αν είναι ο προορισμός του γάμου των ονείρων σας, είτε μια ηλιόλουστη γιορτή σε κυκλαδίτικο νησί, είτε μια λαμπερή δεξίωση σε κτήμα της Αττικής, είτε ένα κομψό δείπνο στο κέντρο της πόλης, η LH Event Rentals θα γίνει ο ιδανικός συνοδοιπόρος σας σε αυτήν τη συναρπαστική διαδρομή.

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do 

που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

 

RELATED POSTS