«Είχα την τύχη να με αγαπήσει η πιο υπέροχη γυναίκα του κόσμου, το δώρο μου από τον Θεό, όπως είναι και το όνομά της, και να αποκτήσουμε μια πανέμορφη οικογένεια. Έτσι και σε αυτή την ατυχία που με βρήκε, είπα ευχαριστώ, που αν αυτό ήταν γραφτό να έρθει στην οικογένειά μου, δεν βρήκε εκείνη ή τα παιδιά μου. Εγώ έπρεπε να το ανέβω αυτό το βουνό, εγώ έπρεπε να σηκώσω αυτό το βάρος. Όχι εκείνοι».

Τα λόγια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που στοίχειωσαν κυριολεκτικά τις καρδιές και το μυαλό μας, θα μπορούσαν να είναι το απόλυτο κείμενο για τον έρωτα, την αγάπη, την οικογένεια. Σε αυτό το τεύχος έχω την ανάγκη να μη γράψω τίποτα παραπάνω, γιατί κάθε ανάλυση, κάθε επιπλέον κουβέντα θα έκλεβε από το μεγαλείο της σκέψης αυτού του μοναδικού ανθρώπου.
Οι άνθρωποι όταν είναι μαζί, όταν είναι ενωμένοι, όταν γίνονται ένα, είναι δυνατοί. Και αν παντρεύεστε φέτος, πέρα από τα όσα θα διαβάσετε στο τεύχος του Yes I Do που έχετε στα χέρια σας, κρατήστε μόνο αυτό: Είναι τύχη να βρεις το δικό σου «μαζί». Ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις του κόσμου.

Σας εύχομαι καλή ανάγνωση και ελπίζω το 2023 να μας φέρει μόνο όμορφα
νέα. Το έχουμε ανάγκη.

Με αγάπη,

Mυρτώ Κάζη.

 

Facebook: Μyrto Kazi

Instagram: @myrto_kazi

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS

YID 22: Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Ένα διαφορετικό εξώφυλλο. Ένα διαφορετικό κορίτσι. Μοναδικό!

Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Οι γάμοι, όπως και η ζωή, έχουν συχνά συννεφιές και μπόρες, μα πάντα στο τέλος θα βγαίνει το ουράνιο τόξο.

Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Το editorial αυτό δεν είναι πολιτικοποιημένο ούτε έχει καμία διάθεση κριτικής. Έχει όμως σκοπό να αναδείξει το θέμα του ετήσιου wedding budget.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press