OVER THE RAINBOW

Το 2021 η μοίρα των γάμων έμελλε να αλλάξει ανεπιστρεπτί. Ένα τσουνάμι εξελίξεων έβαλε τους γάμους στο επίκεντρο ενός τυφώνα που έμοιαζε να μην μπορεί να κοπάσει. Έμπειροι αναλυτές, international wedding planners και κορυφαίοι wedding editor sέσκιζαν τα πτυχία τους, υποστηρίζοντας πως οι γάμοι δεν θα μπορέσουν ποτέ να αναπληρώσουν το χαμένο έδαφος.

Και ξαφνικά, στις αρχές του φθινοπώρου, πόσο ταιριαστό σημειολογικά, η μπόρα σταμάτησε και – κάπου μακριά – φάνηκε το ουράνιο τόξο. Μαζί με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη μας.

Το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας – σας το υπόσχομαι αυτό – είναι απαλλαγμένο από τη σκιά του Covid-19. Απολύτως συνειδητά, η δημοσιογραφική ομάδα του Yes I Do αποφάσισε να αφήσει πίσω την πανδημία και να κοιτάξει προς το φως που βγαίνει πίσω απότα σύννεφα.

Για εμάς στο γραφείο πάντως, η νέα εποχή των γάμων δεν αποτελεί αληθινή έκπληξη. Ήταν κάπως ένα προδιαγεγραμμένο σενάριο, που, ναι, επηρεάστηκε από την πανδημία, αλλά, είτε έτσι είτε αλλιώς, οι γάμοι έπρεπε να αλλάξουν. Ή, τέλος πάντων, να αποκτήσουν μια νέα δυναμική. Πιο ουσιαστική.

Στο Yes I Do εδώ και χρόνια σάς μεταφέρουμε τη λαχτάρα μας να  δούμε γάμους με πιο καλά επιλεγμένη guest list, με ανθρώπους που κάνουν σωστή διαχείριση του budget, με μικρότερη επιρρoή εξωτερικών παραγόντων και με ένα ζευγάρι που, στο τέλος της ημέρας, το μόνο που θέλει είναι να γιορτάσει τον έρωτά του.

yes_i_do_editorial21.jpg

Υπό το βάρος της ευθύνης ενός περιοδικού που δημιουργεί τις wedding τάσεις στην Ελλάδα, φέτος το φθινόπωρο επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε θέματα πέρα από την πεπατημένη. Γάμος και ομόφυλα ζευγάρια, πο-λυσυντροφικότητα, gender-neutral fashion μπαίνουν στη δημοσιογραφική μας ατζέντα, αφου-γκραζόμαστε τις πιο μεγάλες παγκόσμιες τάσεις, όπως το food waste, και φυσικά χαμογελάμεόλο ευτυχία στα Χριστούγεννα που πλησιάζουν, κάνοντας «Glamin’ around the Christmas tree».

Το 21ο τεύχος του Yes I Do ή αλλιώς το κλείσιμο της 7ης χρονιάς του περιοδικού μας μας βρίσκει πιο δυνατές από ποτέ. Μια ομάδα κοριτσιών που λειτουργεί ενωτικά, αγαπησιάρικα μα και πολύ επαγγελματικά. Είμαι περήφανη για κάθε σελίδα που θα διαβάσετε και κάθε συνεργάτη που σας παρουσιάζουμε. Είμαι περήφανη που φτάσαμε ως εδώ, που αφήσαμε πίσω μας τα δύσκολα και σας υπογράφω πως το 2022 θα είναι μια ονειρεμένη χρονιά, γεμάτη wedding celebrations. Αν έχετε βρει το άλλο σας μισό, τότε καθίστε στον καναπέ σας, βάλτε μια ζεστή κούπα καφέ ή, ακόμα καλύτερα, δύο ποτήρια αρωματικό κόκκινο κρασί και διαβάστε το τεύχος μας ενώ ονειρεύεστε τη δική σας μεγάλη μέρα.

Και θυμηθείτε, οι γάμοι, όπως και η ζωή, έχουν συχνά συννεφιές και μπόρες, μα πάντα στο τέλοςθα βγαίνει το ουράνιο τόξο.

Σας εύχομαι καλή ανάγνωση!

Με αγάπη, 

Μυρτώ

PS: Στις wedding φωτογραφίες σας βάλτε το hashtag #yesidogr για να ζούμε μαζί σας τις όμορφες στιγμές σας.

Facebook: Μyrto Kazi

Instagram: @myrto_kazi

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

yes_i_do_editorial211.jpg

Must Read:

Cover story: Tαξιδέψτε στο πιο cozy και μαγικό σκηνικό μέσα από το νέο φθινοπωρινό τεύχος του Yes I Do

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!