Η Μαριλού Θεοδωρίδου παντρεύεται τον Απόστολο Αποστολόπουλο στις 19 Σεπτεμβρίου, στην Κυπαρισσία. Οι σκέψεις και οι προβληματισμοί της, αισθανόμαστε ότι αφορούν κάθε bride-to-be που ετοιμάζει τον γάμο της αυτή την περίοδο.

Απόστολος Αποστολόπουλος και Μαριλού Θεοδωρίδου

Σε τι φάση βρίσκονταν οι προετοιμασίες του γάμου σας όταν μάθατε για τον κορωνοϊό;

Ο κορωνοϊός μάς πέτυχε την περίοδο που θα στέλναμε τα save-the-date! Είναι όλα έτοιμα αλλά, τελικά, ίσως να μην είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να τα στείλουμε.

Πότε ακριβώς συνειδητοποιήσατε ότι η αυτή η νέα συνθήκη μπορεί πράγματι να επηρεάσει τον γάμο σας;

Επειδή εγώ εξακολουθώ να πηγαίνω στη δουλειά μου, άργησα να το συνειδητοποιήσω. Το κατάλαβα μόλις την προηγούμενη εβδομάδα που μπήκαν όλοι σε καραντίνα και, για να είμαι ειλικρινής, φοβήθηκα. Φοβήθηκα όχι μόνο για τον γάμο μου, αλλά και για όλη την κατάσταση…

Ποιες ήταν οι πρώτες αντιδράσεις σας;

Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί δεν θα ζήσω τις προετοιμασίες όπως θα ήθελα. Αντί να πηγαίνω από το ένα κατάστημα στο άλλο, θα μιλάω με τους επαγγελματίες τηλεφωνικά. Ακόμα, είναι πολύ πιθανό να πάω μόνη μου, χωρίς τις φίλες μου, στην πρόβα του νυφικού. Στεναχωριέμαι, αλλά ξέρω ότι είναι μια συνθήκη που είναι ίδια για όλους – και ίσως αυτό να με στεναχωρεί περισσότερο.

Συνεχίζετε τις προετοιμασίες του γάμου όσο βρίσκεστε σε καραντίνα; 

Εννοείται πως συνεχίζουμε! Η wedding planner που έχει αναλάβει τον γάμο μας τυχαίνει να είναι κουμπάρα, αλλά και πολύ καλή μου φίλη, οπότε είμαστε όλη μέρα στα τηλέφωνα! Έχουμε κλείσει σχεδόν τα πάντα για τον γάμο, οπότε τώρα κανονίζουμε τις εκκρεμότητες. Αυτή την περίοδο ψάχνουμε τον φωτογράφο και η αλήθεια είναι πως… έχουμε αρκετό χρόνο για καλό ψάξιμο. Ταυτόχρονα, φτιάχνουμε τα moodboards με τις εικόνες για τη διακόσμηση του χώρου και ψάχνουμε τα rentals που θα χρησιμοποιήσουμε.

Θα λέγατε, λοιπόν, ότι οι προετοιμασίες συνεχίζονται κανονικά;

Ναι και από απόσταση! Μάλιστα, πριν λίγες μέρες επικοινώνησα μέσω skype με τη florist και είδα τα λουλούδια για τη γαμήλια διακόσμηση!

Πολλά ζευγάρια σκέφτονται την αναβολή του γάμου. Είναι για εσάς πιθανό σενάριο;

Όχι… Τουλάχιστον, όχι ακόμη! Η ημερομηνία και η χρονιά που επιλέξαμε είναι πολύ σημαντική για εμένα και τον Απόστολο. To make a long story short, ο αριθμός 20 είναι σημαδιακός για εμάς και την προγραμματισμένη ημερομηνία του γάμου θα κλείσουμε έξι χρόνια μαζί. Βέβαια, προτού ξεσπάσει ο πανικός της επιδημίας, είχαμε κι άλλα εμπόδια -ασφαλώς λιγότερο σημαντικά- όσον αφορά το πότε θα γίνει ο γάμος. Όμως, καταλήξαμε ότι εμείς θα παντρευτούμε φέτος ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε λιγότερους καλεσμένους. Όπως χαρακτηριστικά μου είπε και ο μέλλοντας σύζυγός μου, «ακόμα κι αν έρθει η καταστροφή του κόσμου, ο γάμος αυτός θα γίνει»!

Ποιο είναι το feedback που παίρνετε από τους συγγενείς και τους φίλους σας;

Την τελευταία εβδομάδα έχουμε δεχθεί αμέτρητα τηλεφωνήματα από συγγενείς που μας λένε να αναβάλλουμε τον γάμο. Και πάλι, εμείς θεωρούμε και ελπίζουμε ότι πρόκειται για μια safe ημερομηνία.

Πώς αντιμετωπίζει ο μέλλοντας σύζυγός σας την όλη κατάσταση; Είναι ψύχραιμος ή αγχωμένος;

Είναι ψύχραιμος και η ψυχραιμία του με ηρεμεί και με γεμίζει σιγουριά.

Ας ξεχάσουμε για λίγο τον κορωνοϊό και ας μιλήσουμε για τον γάμο σας! Σε τι στιλ θα είναι;  

Θα είναι σε μίνιμαλ και καθαρό στιλ. Όχι πολύ ρομαντικό και η διακόσμηση θα έχει ζεστά και γήινα χρώματα.

Τι θα συμβουλεύατε τις brides-to-be του Σεπτεμβρίου;

Αυτές οι στιγμές που ζούμε είναι από μόνες τους αρκετά περίεργες. Γι’ αυτό και πρέπει να επικεντρωνόμαστε σε πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα. Τι πιο όμορφο από τη διοργάνωση του γάμου μας; Ας εκμεταλλευτούμε τον χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας για να κάνουμε τις ιδέες μας ακόμα καλύτερες στην πράξη!

Info: Η Μαριλού και ο Απόστολος μέσα από το site τους 20 am land μας χαρίζουν άφθονο couple inspiration! 

Διαβάστε επίσης… 

Πρέπει να αναβάλλεις τον γάμο σου και δεν ξέρεις πώς;

10 σούπερ χρήσιμα tips για να «μπεις» στο νυφικό σου μετά την καραντίνα

Ο wedding planner Μάρκος Μαχαιρόπουλος σε μια must-read αισιόδοξη συνέντευξη για τις ακυρώσεις γάμων και τη νέα wedding πραγματικότητα