Με το φθινόπωρο να έχει κάνει δυναμικά την εμφάνιση του, δεν μπορούσαμε να μην σκεφτούμε ΕΣΑΣ fall brides που ετοιμάζετε πυρετωδώς τον γάμο σας αυτή την περίοδο και θα χρειαστεί να προσθέσετε ένα ακόμα item στη λίστα με τα must have. Φυσικά αναφερόμαστε στην αγαπημένη και σούπερ πρακτική ομπρέλα που από τη μία θα σας προστατεύσει από την ενοχλητική βροχή και από την άλλη θα σας χαρίσει επιπλέον στιλ και χάρη!

Το Yes I Do έψαξε και βρήκε τις αγαπημένες του ομπρέλες για όλα τα γούστα και τα στιλ:

#1 Ομπρέλα με ελάχιστο χρώμα για τις νύφες που επιθυμούν κάτι διαφορετικό αλλά δεν θέλουν υπερβολικά σχέδια ή αποχρώσεις.

Ομπρέλα | www.answear.gr

#2 Oμπρέλα με την υπογραφή του διάσημου οίκου Moschino. Aσπρόμαυρη και κομψή, θα γίνει talk of the town καθώς την κρατάτε και προστατεύεστε με στιλ από τη βροχή.

Ομπρέλα Moschino

#3 Ομπρέλα σε σχήμα καρδιάς! Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει μια ερωτευμένη νύφη την ημέρα του γάμου της;

 

Ομπρέλα | www.brolliesgalore.co.uk

#4 Η διάφανη ομπρέλα σε έναν γάμο που πρωταγωνιστεί η βροχή είναι σίγουρα το απόλυτο bridal must have. Φυσικά δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε πόσο ωραίες φωτογραφίες θα βγάλετε καθώς την κρατάτε και ποζάρετε με τον σύντροφό σας. So romantic!

 

Ομπρέλα | www.gforgadget.gr

#5 Oversized ομπρέλα από δαντέλα για εσάς που αγαπάτε τα matchy – matchy looks. Βρείτε εκείνο το σχέδιο που θα συνδυαστεί άψογα με το νυφικό σας και κάντε τη διαφορά.

Ομπρέλα | www.brolliesgalore.co.uk

#6 Μια ομπρέλα με vintage αισθητική και ένα σχέδιο που 100% θα ξεχωρίσει, καθώς όλα τα μάτια των καλεσμένων θα είναι στην ομπρέλα και όχι στη βροχή.

Ομπρέλα | www.z-mall.gr

#7  H ”genius” ομπρέλα με τις εξισώσεις και τους μαθηματικούς τύπους θα κλέψει την παράσταση. Ιδανική για εσάς που είχατε κλίση στις θετικές επιστήμες!

Ομπρέλα | www.beautyfly.gr

#8 Η λευκή μίνιμαλ ομπρέλα δεν γινόταν να λείπει από τη λίστα μας.

Ομπρέλα Μackintosh

#9 Last but not least… η ιδιαίτερη και super romantic ομπρέλα με το ”Je t’aime” για τις τολμηρές νύφες!

 

Ομπρέλα Perletti

 

RELATED POSTS