Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Είτε πρόκειται για ασθενή βροχόπτωση είτε για καταιγίδα, δεν υπάρχει λόγος να αφήσετε μερικές σταγόνες βροχής να καταστρέψουν την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας.

Φωτογραφία από Olena Andreychuk (Shutterstock)

1. Φροντίστε να έχετε ένα plan B για τη δεξίωση

Απαραίτητη προϋπόθεση για έναν φθινοπωρινό γάμο είναι ο χώρος που θα επιλέξετε να διαθέτει και εσωτερική αίθουσα. Σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήστε εκ των προτέρων με τον υπεύθυνο του wedding venue, ώστε να μεριμνήσει για πτυσσόμενες τέντες και αντιολισθητικούς τάπητες.

2. Εστιάστε στα θετικά

Οι σταγόνες και ο ήχος της βροχής μπορούν να δημιουργήσουν ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό, που θα συνεπάρει τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας.

3. Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες

Vintage ομπρέλες, iconic γαλότσες, stylish αδιάβροχα – τα τέλεια props για τις γαμήλιες φωτογραφίες σας.

4. Μεριμνήστε εγκαίρως

Ενημερώστε τους καλεσμένους σας για το plan B σε περίπτωση βροχής με ένα «important note» στο προσκλητήριο του γάμου σας.

Φωτογραφία από Photo Joel Overbeck (Unsplash)

5. Κινηθείτε εκ του ασφαλούς

Προτιμήστε αδιάβροχα προϊόντα για το μακιγιάζ σας και ένα trendy messy bun για τα μαλλιά σας.

6. Μην επηρεάζεστε

Οι καλεσμένοι σας μπορούν να αντιληφθούν αν η ψυχολογία σας έχει επηρεαστεί αρνητικά. Φροντίστε να παραμείνετε και οι δύο αισιόδοξοι και θετικοί, για να τους μεταδώσετε το ίδιο συναίσθημα.

7. Συμφιλιωθείτε με την παράδοση

Η βροχή την ημέρα του γάμου, σύμφωνα με την παράδοση, είναι σημάδι καλοτυχίας και γονιμότητας για το ζευγάρι. Όσο κι αν δεν πιστεύετε στις δεισιδαιμονίες, είναι αυτό που θέλετε να ακούσετε τη δεδομένη στιγμή.

YES I DO Note: Ακόμα κι αν παντρεύεστε την άνοιξη ή το καλοκαίρι, οι πιθανότητες βροχής είναι αυξημένες εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής των τελευταίων ετών. Πάρτε βαθιά ανάσα, ακολουθήστε τις συμβουλές μας και όλα θα πάνε περίφημα!

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που

κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

yes_i_do_rain.jpg