Οι εποχές που η bridal beauty routine περιελάμβανε έναν καλό καθαρισμό προσώπου και μερικές θεραπείες ενυδάτωσης έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι σύγχρονες νύφες θέλουν να είναι λαμπερές…from head to toe και αυτός είναι ο λόγος που δεν περιορίζονται μόνο σε αλλαγές που αφορούν το πρόσωπό τους για τη μεγάλη ημέρα.

Η αυξητική και ανόρθωση γλουτών ή Brazilian Butt Lift (BBL) στα αγγλικά, είναι μια εξαιρετικά πρωτοποριακή τεχνική που αποτελεί μία από τις πλέον δημοφιλείς επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής ανάμεσα στις brides-to-be. Ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος, MD είναι ο πλέον κατάλληλος για να σας οδηγήσει με αυτοπεποίθηση στα σκαλιά της εκκλησίας, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη bridal σιλουέτα σας.

Φωτογραφία: G Wedd Fotografia by George Bouzakis

Lift your butt…and your spirits!

Η τεχνική BBL είναι στην ουσία μία «2 σε 1» επέμβαση, αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καταχρηστικά αυτή τη φράση, καθώς χαρίζει στρογγυλούς και στητούς γλουτούς με ιδανική προβολή, εκμεταλλευόμενη το τοπικά συσσωρευμένο λίπος που περισσεύει σε άλλες περιοχές του σώματος. Αποτελεί δηλαδή μια μέθοδο αυξητικής και ανόρθωσης με αυτόλογο υλικό, αφού το λίπος που χρησιμοποιείται ως filler προέρχεται από το ίδιο το σώμα του ασθενή.

Yes I Do Note: Οι τεχνικές που κάνουν χρήση αυτόλογων υλικών αποτελούν ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η αισθητική ιατρική και πλαστική χειρουργική σήμερα, καθώς είναι απολύτως βιοσυμβατά και ασφαλή, ενώ εκμηδενίζεται η πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης ή απόρριψής τους από το σώμα.

Φωτογραφία από @prostooleh (Freepik)

Say YES to the magic «S» 

Η αυξητική και ανόρθωση γλουτών μπορεί να δώσει απίστευτα εντυπωσιακά αποτελέσματα και να αλλάξει συνολικά την εικόνα του σώματος, προσδίδοντάς του πλέον το ιδανικό σχήμα ενός ανάποδου «S» στην αναλογία μεταξύ στήθους, μέσης και γλουτών, αρκεί να πραγματοποιείται σωστά, με εξατομικευμένο πλάνο και από τα χέρια ενός απολύτως εξειδικευμένου πλαστικού χειρουργού, που έχει βαθιά γνώση των ιδανικών αναλογιών του σώματος και των λεπτών σημείων στην εφαρμογή της τεχνικής.

Ο μελετημένος και σωστός σχεδιασμός της συγκεκριμένης επέμβασης παίζει καθοριστικό ρόλο στην τελική επιτυχία της, καθώς ο χειρουργός πρέπει να υπολογίσει πώς θα προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα και στην περιοχή των γλουτών φυσικά, που αποτελεί τη λήπτρια περιοχή, αλλά και στη δότρια περιοχή, που είναι συνήθως η περιοχή της κοιλιάς. Έτσι, ο σωστός και εξατομικευμένος σχεδιασμός σας επιτρέπει να αποκτήσετε και τους γλουτούς με την τέλεια προβολή για το δικό σας σώμα, αλλά και μια λεπτή και σμιλευμένη κοιλιά χωρίς περιττό λίπος. Win-win!

Φωτογραφία από @teksomolika (Freepik)

In Vaser we trust!

Ο πλέον σύγχρονος τρόπος για τη λήψη του απαιτούμενου λίπους, που θα λειτουργήσει ως filler, είναι η χρήση της καινοτόμου συσκευής ελάχιστα επεμβατικής λιποαναρρόφησης Vaser HD. Η εφαρμογή του Vaser HD από τα κατάλληλα χειρουργικά χέρια κάνει όλη τη διαδικασία πιο εύκολη, πιο απλή και λιγότερο τραυματική, καθώς η συσκευή εκμεταλλεύεται τη δύναμη των υπερήχων για να επιτύχει τη ρευστοποίηση του λίπους και άρα την ευκολότερη απομάκρυνσή του από το σώμα μέσα από δύο απειροελάχιστες τομές, όπου εισάγονται οι μικρο-κάνουλες αναρρόφησης. Αυτές οι ειδικά σχεδιασμένες μικρο-κάνουλες επιτρέπουν στον εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό να προσφέρει παράλληλα και γράμμωση των μυών στην περιοχή εφαρμογής. Μετά τη λήψη του, το λίπος υποβάλλεται στην κατάλληλη επεξεργασία, ώστε να καθαριστεί και στη συνέχεια επανατοποθετείται στην περιοχή των γλουτών στον ίδιο χειρουργικό χρόνο.

Φωτογραφία από @freepic.diller (Freepik)

Good to know:

  • Η τεχνική και ο τρόπος που θα εισαχθεί το λίπος στον κάθε γλουτό παίζει τεράστιο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα αλλά και στη διάρκειά του στον χρόνο.
  • Η εισαγωγή του λίπους δεν πρέπει να γίνεται πολύ κοντά και σε καμία περίπτωση μέσα στον μυ, αλλά επιφανειακά και σε στρώματα, ώστε να επιτευχθεί μια απόλυτα φυσική και αρμονική εικόνα, που θα βρίσκεται σε πλήρη ισορροπία με τις λοιπές αναλογίες του συγκεκριμένου κάθε φορά σώματος.
  • Ένα μέρος του εισαγόμενου λίπους θα απορροφηθεί από τον οργανισμό μέσα στο πρώτο μετεγχειρητικό διάστημα, ενώ το υπόλοιπο θα παραμείνει για πάντα.

RELATED POSTS

Οι pre-wedding θεραπείες που θα σας οδηγήσουν down the aisle με τις πιο τέλειες αναλογίες

Ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος, MD, υπόσχεται να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα!

Βλεφαροπλαστική | Ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος, MD υπόσχεται να χαρίσει νεανικό βλέμμα στις brides-to-be!

Τη στιγμή που θα συναντήσετε τον αγαπημένο σας στην εκκλησία, τα μάτια σας είναι εκείνα που θα «μαρτυρήσουν» την απερίγραπτη ευτυχία που νιώθετε!

Χρήστος Μεγαπάνος, MD | Συνέντευξη με τον πλαστικό χειρουργό που εμπιστεύονται τυφλά οι brides-to-be

Ένας από τους πιο καταξιωμένους πλαστικούς χειρουργούς αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, με πλήθος βραβεύσεων στο ενεργητικό του.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press