Περιμένατε αυτή την ημέρα πώς και πώς, έχοντας σκεφτεί ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια από το wedding venue μέχρι τον ανθοστολισμό και το νυφικό των ονείρων σας! Πώς θα νιώθετε όμως ο καλύτερος εαυτός σας μέσα σε αυτό; Προτού περπατήσετε down the aisle, υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε λεπτή, επίπεδη και γραμμωμένη κοιλιά που θα συνοδεύεται από στητούς, στρογγυλούς και τέλεια σμιλεμένους γλουτούς. Ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος, MD, υπόσχεται να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα με το πρωτοποριακό σύστημα Vaser και μάλιστα πολύ πιο εύκολα απ’ όσο φαντάζεστε, χωρίς κόπο και ταλαιπωρία!

Φωτογραφία: G Wedd Fotografia by George Bouzakis

What about BBL?

Το Vaser αποτελεί ένα εξελιγμένο σύστημα λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής, ελάχιστα επεμβατικό, που χάρη στη δύναμη των υπερήχων και τις εξαιρετικά λεπτές μικροκάνουλες που διαθέτει, μπορεί να προσφέρει απίστευτα εντυπωσιακά αποτελέσματα με ελάχιστο τραυματισμό για το σώμα. Η δύναμη των υπερήχων λιώνει το λίπος και το ρευστοποιεί, ενώ οι μικροκάνουλες το αφαιρούν εύκολα μέσα από δύο αδιόρατες οπές της τάξεως των 2 χιλιοστών. Παράλληλα, οι κάνουλες είναι τόσο εύκαμπτες που δίνουν στον χειριστή χειρουργό τη δυνατότητα να σμιλεύσει το σώμα και να προσφέρει γραμμωμένους μυς. Έτσι, το Vaser είναι ιδανικό για την εφαρμογή της διάσημης τεχνικής BBL (Brazilian Butt Lift), που προσφέρει αύξηση και ανόρθωση γλουτών με το λίπος που περισσεύει από το σώμα μας.

Φωτογραφία από @senivpetro (Freepik)

Let’s get a (bridal) 6-pack

Προκειμένου να επιτύχει ταυτόχρονα αύξηση γλουτών και επίπεδη κοιλιά, ο πλαστικός χειρουργός χρησιμοποιεί το σύστημα Vaser για να πάρει το τοπικά συσσωρευμένο λίπος από την περιοχή της κοιλιάς και, εν συνεχεία, να το χρησιμοποιήσει για να προσδώσει όγκο στους γλουτούς. Με τις μικροκάνουλες του Vaser ο χειρουργός αφαιρεί το λίπος και ταυτόχρονα σμιλεύει τους κοιλιακούς μύες, ώστε η κοιλιά μετεγχειρητικά να μην είναι απλώς λεπτή, αλλά και τέλεια γραμμωμένη με το πολυπόθητο γυναικείο 6-pack να γίνεται πραγματικότητα, χωρίς κόπο και ιδρώτα. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία λήψης του λίπους και αφού αυτό υποστεί την ειδική επεξεργασία καθαρισμού, τοποθετείται πλέον στην περιοχή των γλουτών.

Φωτογραφία από @senivpetro (Freepik)

Keep in mind, brides-to-be!

Είναι σημαντικό ο πλαστικός χειρουργός να είναι εξειδικευμένος στην τεχνική BBL, καθώς ο τρόπος που θα εισαχθεί το λίπος στον γλουτό παίζει τεράστιο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και τη διάρκειά του στο χρόνο. Πρέπει η αύξηση να γίνει έτσι, ώστε να σχηματιστεί ο κάθε γλουτός με τέλεια προβολή και η τόνωση όγκου να είναι ομοιόμορφη. Η εισαγωγή του λίπους δεν πρέπει να γίνεται πολύ κοντά, και σε καμία περίπτωση μέσα στον μυ, αλλά επιφανειακά και σε στρώματα, ώστε να επιτευχθεί ένα απόλυτα αρμονικό αποτέλεσμα.

Η όλη διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία, η αποθεραπεία είναι εξαιρετικά ταχεία και ήπια και το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, ενώ ένα μέρος του λίπους θα απορροφηθεί από τον οργανισμό και το υπόλοιπο θα παραμείνει για πάντα στη νέα θέση του.

RELATED POSTS

Βλεφαροπλαστική | Ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος, MD υπόσχεται να χαρίσει νεανικό βλέμμα στις brides-to-be!

Τη στιγμή που θα συναντήσετε τον αγαπημένο σας στην εκκλησία, τα μάτια σας είναι εκείνα που θα «μαρτυρήσουν» την απερίγραπτη ευτυχία που νιώθετε!

Χρήστος Μεγαπάνος, MD | Συνέντευξη με τον πλαστικό χειρουργό που εμπιστεύονται τυφλά οι brides-to-be

Ένας από τους πιο καταξιωμένους πλαστικούς χειρουργούς αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, με πλήθος βραβεύσεων στο ενεργητικό του.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press