Αν η αυξητική στήθους ήταν κάτι που πάντα θέλατε αλλά διστάζατε να κάνετε, ο γάμος σας είναι η ιδανική αφορμή για να το τολμήσετε! Ο Χρήστος Μεγαπάνος, MD, ο πλαστικός χειρουργός που λατρεύουν όλες οι γυναίκες για το ταλέντο του να προσφέρει άψογο φυσικό αποτέλεσμα, μας συστήνει την τεχνική Dual Plane για τέλειο στήθος σε minimum χρόνο και με ελάχιστες τομές!

Φωτογραφία: G wedd Fotografia by George Bouzakis

Ιδανικό για τη νύφη…

…που δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το μέγεθος ή τη σφριγηλότητα του στήθους της, ή αντιμετωπίζει τυχόν δυσπλασίες στην περιοχή (π.χ. ανισομαστία, σωληνοειδείς μαστοί κλπ.). Επίσης, αν το νυφικό σας έχει βαθύ V-cut στο μπούστο ή υπηρετεί την τάση του corset, θα εκπλαγείτε με την εφαρμογή του μετά την επέμβαση.

Γιατί τώρα;

Αν όχι τώρα, πότε; Η περίοδος πριν από τον γάμο είναι η πλέον κατάλληλη για αλλαγές/ βελτιώσεις στην εμφάνισή σας, που πάντα υπήρχαν στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Έπειτα από ώριμη σκέψη, σωστή ενημέρωση και τον κατάλληλο γιατρό-σύμμαχο, ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε το στήθος που πάντα ονειρευόσασταν.

Η επέμβαση

Η τεχνική Dual Plane αποτελεί μονόδρομο για την αυξητική στήθους στις μέρες μας, καθώς συγκεντρώνει τα πλεονεκτήματα δύο παλαιότερων τεχνικών αλλά είναι απαλλαγμένη από τα μειονεκτήματά τους: • τη submuscular, που ήθελε τη θήκη για την τοποθέτηση του ενθέματος να δημιουργείται κάτω από τον μείζονα θωρακικό μυ, και • τη subfascial, που ήθελε τη θήκη να δημιουργείται κάτω από την περιτονία (λεπτή μεμβράνη) του μείζονος θωρακικού μυός. Στην πράξη Στην περίπτωση της Dual Plane, το εμφύτευμα τοποθετείται κατά το ήμισυ κάτω από τον μυ και την περιτονία του και κατά το ήμισυ κάτω από τον μαζικό αδένα. Το ποσοστό του ενθέματος που καλύπτεται από τον μυ και εκείνο που καλύπτεται από τον μαζικό αδένα εξαρτώνται από το μέγεθος του ενθέματος, το μέγεθος του στήθους, τις αναλογίες του σώματος και το αποτέλεσμα στο οποίο στοχεύει η επέμβαση.

Photo by Elina Sazonova from Pexels

Αποτελέσματα Dual Plane:

– Φυσικό αποτέλεσμα τόσο στην όψη όσο και στην αφή, καθώς το ένθεμα δεν είναι ορατό και δεν μπορεί ούτε να ψηλαφηθεί.

– Δεν υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του εμφυτεύματος.

– Μειώνεται στο ελάχιστο ο κίνδυνος σχηματισμού ρικνωτικής κάψας, μιας εκ των πιο γνωστών επιπλοκών της επέμβασης.

– Δεν θα έχετε εμφανείς τομές, αφού η Dual Plane ελαχιστοποιεί το μέγεθος και τον αριθμό των τομών. All in one Στον ίδιο χειρουργικό χρόνο, και εφόσον χρειάζεται, ο χειρουργός αφαιρεί την περίσσεια δέρματος από το στήθος, τοποθετεί τη θηλή σε νέα, υψηλότερη θέση και σταθεροποιεί τον μαστό υψηλότερα στο στέρνο, ώστε να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι, το στήθος αποκτά ξανά το σφρίγος, τη θέση και την όψη που είχε κάποτε.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Must Read:

Vaser | Bikini Body με μία μόνο συνεδρία! Ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος μάς εξηγεί τον τρόπο

Χρήστος Μεγαπάνος M.D. : Θεραπείες με υαλουρονικό οξύ για όλες τις brides to be

Οι 3 ιδανικές beauty θεραπείες για λαμπερό πρόσωπο από τον Χρήστο Μεγαπάνο MD

Most Popular:

Αληθινή μαρτυρία: «Τι μετανιώνω -και τι όχι- που έκανα τον γάμο μου μέσα στην πανδημία»

Donald και Melania Trump | Οι χωρισμοί, το Dior νυφικό των 100k δολαρίων, η δημόσια ταπείνωση και το κίνημα #FreeMelania

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.