Κάποια ζώδια είναι αρκετά αυθόρμητα όσον αφορά τον γάμο και τα συναφή και άλλα δύσκολα κάνουν το επόμενο βήμα, είτε αυτό αφορά την συγκατοίκηση και την πρόταση γάμου. Σήμερα θα αναλύσουμε τη δεύτερη κατηγορία, η οποία για να κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου, θα το σκεφτεί, θα το ξανασκεφτεί, θα το αναλύσει και αν τελικά μετά από πολύ καιρό το τολμήσει (γιατί τόλμη το θεωρούν!) θα είναι μια συνειδητή απόφαση !

Δείτε τη λίστα που ακολουθεί, με τα ζώδια που θα αργήσουν πολύ να κάνουν πρόταση γάμου και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Μπορεί να είναι υπέρ του γάμου, όμως δύσκολα θα πάρει την απόφαση για να κάνει αυτό το μεγάλο βήμα στη ζωή του. Αγάπάει τη συνήθεια και το πρόγραμμα του, δυο συνθήκες που πιστεύει ότι θα επηρεαστούν αν προχωρήσει σε γάμο με την/τον σύντροφό του. Δεν θέλει πίεση μόνο και υπομονή και αγάπη για να σας πει με τη σειρά του ”Will you marry me?”!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τι και αν είναι η χαρά της ζωής και δεν ζει χωρίς την επικοινωνίακαι τις εκδηλώσεις αγάπης και χαράς με τους γύρω του; Στο κεφάλαιο που ονομάζεται «γάμος» είναι πιο κλειστός μιας και δυσκολεύεται να αντιληφθεί την ουσία του. Για να προχωρήσει πιο «σοβαρά» aka να κάνει πρόταση γάμου, θα πρέπει να είναι 100% σίγουρος για τα συναισθήματά του ή – να ζήσει τον απόλυτο κεραυνοβόλο έρωτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανήκει στα ζώδια που πιστεύουν στην ελευθερία και δύσκολα θα την περιορίσουν για χάρη του γάμου. Ναι θα κάνει σχέσεις, ναι θα κάνει σοβαρές σχέσεις και θα επενδύσει σε αυτές, όμως δεν σημαίνει ότι θα καταλήξουν και σε γάμο. Ζει σαν παντρεμένος, όμως πιέζεται να βάλει βέρα στο δεξί!

RELATED POSTS

Αυτά τα ζώδια είναι γεννημένα για γάμο!

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Ιχθύες, Καρκίνοι και τρία ακόμα ζώδια που αγαπούν τη δέσμευση λίγο ή πολύ παραπάνω από τα υπόλοιπα.

Αυτά είναι τα ζώδια που αποφεύγουν τον γάμο!

Ποια έχουν δεύτερες σκέψεις και ποια δεν θα άλλαζαν με ΤΙΠΟΤΑ την εργένικη ζωή;

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Υδροχόοι, Τοξότες και τρία ακόμα ζώδια που δεν το έχουν σε τίποτα να ζητήσουν διαζύγιο.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press