Είναι μερικοί άνθρωποι που αγαπούν τους ανοιχτούς γάμους με τη λίστα των καλεσμένων να ξεπερνάει ακόμα και τα 500 άτομα. Αδέρφια, ξαδέρφια, μακρινές θείες – με λίγα λόγια ολόκληρα τα σόγια του γαμπρού και της νύφης – δεν λείπουν από το «γεγονός» της χρονιάς. Είναι όμως και εκείνοι που προτιμούν κάτι πιο κλειστό, κάτι πιο ιδιωτικό και θέλουν να περάσουν μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής τους ΜΟΝΟ με λίγους ανθρώπους όπως η οικογένεια και οι στενοί τους φίλοι.

Δείτε τη λίστα που ακολουθεί, με τα ζώδια που είναι που προτιμούν γάμο σε κλειστό κύκλο και βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Φωτογραφία | Unsplash

ΚΡΙΟΣ

Φυσικά ο Κριός κατέχει ξεχωριστή θέση στη σημερινή μας λίστα, αφού είναι εκείνο το ζώδιο που από το πάρτι γενεθλίων μέχρι τον γάμο του θέλει το οπτικό του πεδίο να έχει συγκεκριμένα άτομα. Αυτά δηλαδή που έχει στην καθημερινότητά του, που τον κάνουν να νιώθει οικεία και δημιουργούν ασφάλεια στον χώρο του. Έτσι και στον γάμο του δεν επιθυμεί να καλέσει «γνωστούς» και συγγενείς που έχει δει μια φορά στη ζωή του. Θα κάνει τον πιο τέλειο γάμο… με λίγα άτομα και αυτό είναι καταπληκτικό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα από τα πιο τρυφερά, αγαπησιάρικα και ευαίσθητα ζώδια έχουν τον γάμο σε κλειστό κύκλο ως… μονόδρομο! Θέλουν να ζήσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα όσο πιο δυνατά και αληθινά γίνεται, μη θέλοντας να αναλωθούν σε καταστάσεις που θα τους κάνουν να χάσουν σημαντικές στιγμές από τον γάμο. Και επειδή δύσκολα ανοίγονται στους ανθρώπους, θέλουν να είναι σίγουροι ότι το περιβάλλον του γάμου τους θα είναι οικείο. Εμείς πάντως μαζί τους είμαστε, συμφωνούμε… less is more!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως δεν είναι fan του ανοιχτού γάμου, όχι γιατί είναι ντροπαλός και δεν αισθάνεται άνετα με πολύ κόσμο γύρω του, αλλά γιατί αγαπάει να είναι μαζί με τον στενό του κύκλο και με τίποτα δεν θα κάνει εκπτώσεις για χ, ψ λόγους. Θα καλέσει κυρίως συμμαθητές από το σχολείο – γιατί δύσκολα μπορεί να τους αποχωριστεί – και λίγους συγγενείς, και όταν λέμε λίγους εννοούμε μαμά, μπαμπά, αδέρφια και ελάχιστους θείους, θείες. That’s all!

RELATED POSTS

Αυτά τα ζώδια είναι γεννημένα για γάμο!

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Ιχθύες, Καρκίνοι και τρία ακόμα ζώδια που αγαπούν τη δέσμευση λίγο ή πολύ παραπάνω από τα υπόλοιπα.

Αυτά είναι τα ζώδια που αποφεύγουν τον γάμο!

Ποια έχουν δεύτερες σκέψεις και ποια δεν θα άλλαζαν με ΤΙΠΟΤΑ την εργένικη ζωή;

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Υδροχόοι, Τοξότες και τρία ακόμα ζώδια που δεν το έχουν σε τίποτα να ζητήσουν διαζύγιο.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press