Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι ανοιχτοχέρηδες και το μόνο που επιθυμούν είναι να πραγματοποιήσουν τον γάμο των ονείρων τους με οποιοδήποτε κόστος. Με αυτούς θα ασχοληθούμε σήμερα, με εκείνα τα ζώδια δηλαδή που για παράδειγμα, θα κλείσουν τον καλύτερο wedding planner, θα φτιάξουν custom-made μπομπονιέρες, θα χαρίσουν τα πιο ευφάνταστα δώρα στους wedding guests και σίγουρα θα έχουν ετοιμάσει τις πιο απίστευτες εκπλήξεις!

Δείτε τη λίστα που ακολουθεί, με τα ζώδια που είναι large στα έξοδα του γάμου και βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σαν ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια, θα κάνει αρκετά έξοδα για τον γάμο του – όχι τόσο για τον ίδιο – αλλά περισσότερο για τους καλεσμένους του για να είναι στο τέλος όλοι ευχαριστημένοι και χαρούμενοι. Θα αφιερώσει χρόνο – αλλά και αρκετά χρήματα – στο wedding μενού, μιας και θα επιλέξει gourmet γεύσεις που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Και δεν θα μείνει εκεί, αφού δεν θα ησυχάσει αν δεν βρει το πιο ξεχωριστό δώρο για τους wedding guests, το οποίο φυσικά θα έχει και το ανάλογο συναισθηματικό αντίκτυπο. Μην ξεχνιόμαστε για τον Καρκίνο μιλάμε!

ΛΕΩΝ

Ο Λέων μπορεί να θέλει σχεδόν πάντα να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και να λαμβάνει ιδιαίτερα και ακριβά δώρα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένας γενναιόδωρος άνθρωπος που την ημέρα του γάμου του θα ξοδέψει αρκετά χρήματα. Θα δημιουργήσει ένα άψογο scenery για τους καλεσμένους του ενώ μέσω των ειδικών εφέ και τον performing acts που θα έχει στο wedding party, θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Τελικά δεν τον νοιάζει πόσα χρήματα θα χαλάσει, αλλά πόσα ΧΑΜΟΓΕΛΑ θα δημιουργήσει την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής του!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το γνωρίζουμε, δεν του το είχατε του Παρθένου ότι μπορεί να είναι large όσον αφορά τα έξοδα του γάμου αλλά ορίστε που αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο. Σαν ζώδιο της γης, έχει μέσα του την προσφορά και τη γενναιοδωρία κάτι που σημαίνει ότι θα κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει τους καλεσμένους του. Φυσικά από το κάδρο της γενναιοδωρίας δεν λείπουν η οικογένεια και οι φίλοι που θα φροντίσει με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος να τους κάνει να νιώσουν ξεχωριστοί. Θα ξοδέψουν πολλά χρήματα από το budget του γάμου στα λουλούδια και στη διακόσμηση του wedding party ενώ θα έχει τους top βιντεογράφους και φωτογράφους!

 

RELATED POSTS

Αυτά τα ζώδια είναι γεννημένα για γάμο!

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Ιχθύες, Καρκίνοι και τρία ακόμα ζώδια που αγαπούν τη δέσμευση λίγο ή πολύ παραπάνω από τα υπόλοιπα.

Αυτά είναι τα ζώδια που αποφεύγουν τον γάμο!

Ποια έχουν δεύτερες σκέψεις και ποια δεν θα άλλαζαν με ΤΙΠΟΤΑ την εργένικη ζωή;

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Υδροχόοι, Τοξότες και τρία ακόμα ζώδια που δεν το έχουν σε τίποτα να ζητήσουν διαζύγιο.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press