Η δεύτερη ευκαιρία είναι και δεύτερη ελπίδα ότι αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά. Ότι η σχέση θα προχωρήσει, πιο δυνατή και σοφή, δημιουργώντας τις σωστές βάσεις για ένα κοινό – και συγχρόνως υγιές – μέλλον. Ποια ζώδια πιστεύουν και δίνουν με όλη τους την καρδιά δεύτερες ευκαιρίες;

Δείτε τη λίστα που ακολουθεί, με τα ζώδια που είναι δίνουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ

Θα το ζυγίσει από τη μία, θα το ζυγίσει από την άλλη και θα το σκεφτεί πολύ, πολύ καλά. Μπορεί να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να δώσει δεύτερη ευκαιρία, όμως στο τέλος θα το κάνει με όλη του την ψυχή. Δεν αγαπάει τις συγκρούσεις, γι’ αυτό πριν επικοινωνήσει μαζί σας για να δείτε πώς θα προχωρήσετε, θα αποστασιοποιηθεί για να τα βρει με τον εαυτό του και να γυρίσει δριμύτερος. Γιατί θα γυρίσει…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναρωτιέστε και εσείς τι κάνει ο Τοξότης στη λίστα μας; Κι όμως, αυτό το τόσο πεισματάρικο και νευρικό σε κάποιες περιπτώσεις ζώδιο, δίνει δεύτερη ευκαιρία στις σχέσεις. Ναι, θα σας παιδέψει, ναι ενδέχεται να σας βγάλει την ψυχή… στο τέλος όμως θα δώσει την πολυπόθητη δεύτερη ευκαιρία και θα είναι καλύτερος όσον αφορά τη συντροφικότητα, σε κάθε επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πιο ευαίσθητο και – γκρινιάρικο – ζώδιο του ζωδιακού κύκλου δίνει δεύτερη ευκαιρία, αρκεί να νιώσει ότι το αξίζεις σαν άνθρωπος. Αγαπάει βαθιά, πιστεύει στις καρμικές σχέσεις… όμως δεν ξεχνά. Αφού δώσει δεύτερη ευκαιρία, κοιτάξτε να συνηθίσετε να σας χτυπάει καθετί αρνητικό που έχετε κάνει στο παρελθόν. Υπομονή!

ΙΧΘΥΕΣ

 Τα ψαράκια όσο γλυκά φαίνονται και είναι, έχουν δημιουργηθεί για να σας παιδεύουν. Σαφώς θα σας δώσουν δεύτερη ευκαιρία, σαφώς θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, ωστόσο δεν το έχουν σε τίποτα να τα διαλύσουν όλα σε μία ημέρα γιατί ενδέχεται να θυμηθούν κάτι που κάνατε παλιότερα και τους στεναχώρησε πολύ. Κάτι σαν ψυχολογική «ρουλέτα» ένα πράγμα!

RELATED POSTS

Αυτά τα ζώδια είναι γεννημένα για γάμο!

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Ιχθύες, Καρκίνοι και τρία ακόμα ζώδια που αγαπούν τη δέσμευση λίγο ή πολύ παραπάνω από τα υπόλοιπα.

Αυτά είναι τα ζώδια που αποφεύγουν τον γάμο!

Ποια έχουν δεύτερες σκέψεις και ποια δεν θα άλλαζαν με ΤΙΠΟΤΑ την εργένικη ζωή;

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Υδροχόοι, Τοξότες και τρία ακόμα ζώδια που δεν το έχουν σε τίποτα να ζητήσουν διαζύγιο.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press