Υπάρχουν εκείνα τα ζώδια που γεννήθηκαν για να είναι μαζί και αποτελούν την dream team του ζωδιακού κύκλου και εκείνα που δεν ταιριάζουν με τίποτα και για κανένα λόγο, όση προσπάθεια κι αν καταβάλλουν. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τη 2η κατηγορία, με αυτούς που πρέπει να ακολουθήσουν τους στίχους του γνωστού τραγουδιού: «Από μακριά και αγαπημένοι»!

Δείτε τη λίστα που ακολουθεί, με τα ζώδια που είναι δεν ταιριάζουν αστρολογικά και βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ταύρος με τον Δίδυμο είναι ένα ζευγάρι που δύσκολα θα καταλήξει σε μακροχρόνια σχέση ή γάμο. Από τη μία ο Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο που είναι ρομαντικό και χειρίζεται τις περισσότερες καταστάσεις με την καρδιά – και όχι με το μυαλό του – και από την άλλη ο Δίδυμος είναι τόσο κοινωνικός και ανοιχτός που επιθυμεί να απολαμβάνει τη ζωή του χωρίς όρια και πίεση.  Το συγκεκριμένο ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο με πολλές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις στην καθημερινότητά του, αφού δεν ταιριάζουν τόσο στον τρόπο σκέψης και στη ήψη αποφάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημαντική διαφορά του Υδροχόου από τον Καρκίνο είναι ότι δεν δίνει μεγάλη βάση στα συναισθήματα του σε σχέση με τα πνευματικά του θέματα. Είναι πιο απόμακρος αλλά τόσο γοητευτικός που καταφέρνει να αιχμαλωτίζει εύκολα τον ευαίσθητο Καρκίνο που αναζητά ασφάλεια και δυνατά συναισθήματα. Ως ζρυγάρι θα προσπαθήσουν να ισορροπήσουν ο ένας τον άλλο αλλά είναι τόσα αυτά που τους απομακρύνουν, που δύσκολα θα καταφέρουν να έχουν μια υγιή και μακροχρόνια σχέση. Συναισθηματικά δεν θα «συναντηθούν» ποτέ και θα λήξει άδοξα η σχέση τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μείνουν φίλοι. 

ΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 3ο ζευγάρι της λίστας μας είναι ο Ζυγός με τον Τοξότη! Πείτε μας πώς ο αέρας με τη φωτιά μπορούν να γίνουν ένα, χωρίς απρόοπτα και κινδύνους που παραμονεύουν; Ο Ζυγός είναι χαλαρός και πάντα δίνει προτεραιότητα στις ερωτικές του σχέσεις ενώ ψάχνει έναν σύντροφο που θα είναι μαζί για μια ζωή. Από την άλλη ο Τοξότης ψάχνει κάτι πιο πνευματικό και αναζητά πάντα την προσωπική του ελευθερία. Με λίγα λόγια είναι δύο «κόσμοι» που ποτέ δεν θα συναντηθούν και άν συναντηθούν…δεν θα επικοινωνήσουν ποτέ!

RELATED POSTS

Αυτά τα ζώδια είναι γεννημένα για γάμο!

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Ιχθύες, Καρκίνοι και τρία ακόμα ζώδια που αγαπούν τη δέσμευση λίγο ή πολύ παραπάνω από τα υπόλοιπα.

Αυτά είναι τα ζώδια που αποφεύγουν τον γάμο!

Ποια έχουν δεύτερες σκέψεις και ποια δεν θα άλλαζαν με ΤΙΠΟΤΑ την εργένικη ζωή;

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Υδροχόοι, Τοξότες και τρία ακόμα ζώδια που δεν το έχουν σε τίποτα να ζητήσουν διαζύγιο.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press