Η κουμπάρα Καρκίνος είναι η κουμπάρα που όλα τα ζευγάρια θα ήθελαν να έχουν κατά τη διάρκεια οργάνωσης του γάμου τους αλλά και στη μετέπειτα ζωή τους. Ανήκει στα ζώδια που αγαπούν τρελά οικογένεια και φίλους, και αυτό είναι το bonus στοιχείο που την κάνει να ξεχωρίζει ως φίλη και ως κουμπάρα. Η ευαισθησία της σε συνδυασμό με τον δυναμισμό που την χαρακτηρίζει αλλά και η κατανόηση με τη μοναδική προσαρμοστικότητά που την διέπουν, της δίνουν επάξια τον τίτλος της «τέλειας κουμπάρας».

Μπορεί το «τέλεια» να ακούγεται κάπως, όμως η κουμπάρα Καρκίνος θα κάνει τα πάντα – και ακόμα περισσότερα –  για να ευχαριστήσει το ζευγάρι, τις οικογένειες και φυσικά όλους τους καλεσμένους.

Φωτογραφία | Pandrea Piacquadio (PEXELS)

Άλλωστε και ως φίλη, αυτό έχει μάθει να κάνει, να φροντίζει τους ανθρώπους που αγαπά, χωρίς να περιμένει κάτι πίσω. Της αρέσει να περιποιείται τους γύρω της και στην περίπτωση του γάμου σας, θα της βγει ένα ακόμα ταλέντο, αυτό της wannabe wedding planner.

Φαντασία και Καρκίνος, πάνε πακέτο, γι’ αυτό προετοιμαστείτε να ακούσετε μοναδικές και τρελές ιδέες από τα χείλη της κουμπάρας σας. Ο ρομαντισμός της θα πάει σε άλλα επίπεδα και δεν υπάρχει περίπτωση να μην εκφράσει τη γνώμη της για τον στολισμό της εκκλησίας, τον ανθοστολισμό και εννοείται για τις μπομπονιέρες. Θα ψάξει στο internet, θα ρωτήσει, θα συζητήσει ακόμα και για τις τιμές και στο τέλος θα σας παρουσιάσει τις τελικές της επιλογές.

Φωτογραφία | FREEPIK

Για καλό δικό σας, αφήστε τη να εκφραστεί και στη συνέχεια συζητείστε μαζί για το τι θέλετε και επιθυμείτε. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η κυκλοθυμία της είναι ένα βασικό στοιχείο που την χαρακτηρίζει και πολλές φορές μέσα στην ημέρα την επισκέπτεται και δεν αφήνει να πάρει αποφάσεις με ηρεμία.

Όταν της ανακοινώσατε ότι παντρεύεστε έκλαιγε 2 ολόκληρες μέρες και ένιωσε λες και παντρεύεται η ίδια. Είναι η ενσυναίσθηση σε συνδυασμό με την υπερευαισθησία που την κάνουν ένα από τα πιο γλυκά πλάσματα του ζωδιακού κύκλου και γι’ αυτό την αγαπάτε τόσο.

Φωτογραφία | Instagram @hannah.costello

Τόσο κατά την διάρκεια προετοιμασίας όσο και την ημέρα του γάμου, είναι εκεί δίπλα σας, «κανονικός στρατιώτης»,  έτοιμη να τα βάλει με τυχόν δυσκολίες και αναπάντεχα γεγονότα. Μερικές φορές όμως η ανασφάλεια και η γκρίνια (που μόνο φήμες δεν αποτελούν για το ζώδιο του Καρκίνου) κάνουν που – που την εμφάνισή τους.

Τι να κάνουμε έτσι είναι η κουμπάρα Καρκίνος, έτσι είναι η γυναίκα Καρκίνος. Εκεί που συνεννοείται με δυναμικό τρόπο με τον wedding planner, εκεί ακριβώς θα σας δει με το νυφικό και θα εύχεται να μην χαλάσει το μακιγιάζ της. Ευαίσθητη με μια καρδιά δυνατή!

Φωτογραφία | Duané Viljoen (PEXELS)

Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει περίπτωση να μετανιώσετε για την επιλογή σας διότι η κουμπάρα Καρκίνος δεν είναι απλά κουμπάρα, είναι οικογένεια!

 

RELATED POSTS

Αυτά τα ζώδια είναι γεννημένα για γάμο!

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Ιχθύες, Καρκίνοι και τρία ακόμα ζώδια που αγαπούν τη δέσμευση λίγο ή πολύ παραπάνω από τα υπόλοιπα.

Αυτά είναι τα ζώδια που αποφεύγουν τον γάμο!

Ποια έχουν δεύτερες σκέψεις και ποια δεν θα άλλαζαν με ΤΙΠΟΤΑ την εργένικη ζωή;

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο

Η Κλειώ Ευθυμίου δίκασε: Υδροχόοι, Τοξότες και τρία ακόμα ζώδια που δεν το έχουν σε τίποτα να ζητήσουν διαζύγιο.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press