Προσωπικά, έχω μία έντιμη συλλογή με πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους γραβάτες, αν και τα τελευταία τρία χρόνια έχω πάψει να τις φοράω, ίσως ως αντίδραση στο γεγονός ότι επί πέντε χρόνια «έπρεπε» να κυκλοφορώ γραβατωμένος και κομψευόμενος επί καθημερινής βάσεως. Οι γαμπροί, πάλι, συνηθίζουν να φορούν παπιγιόν και αυτό είναι ένας καλός λόγος για να πας κόντρα στο τι κάνουν οι άλλοι και να προτιμήσεις τον λαιμοδέτη. Ούτως ή άλλως για κρέμασμα πας, όχι;

Photo by Amanda Vick on Unsplash

1. Η μπρου-μπρου που δίνει στιλ

Το «μπρου-μπρου» είναι το χαϊδευτικό της Burberry από όλες τις πλουσίες που κρατούν τσάντες ενός εμβληματικού οίκου το όνομα του οποίου δεν μπορούν να προφέρουν. Η συγκεκριμένη γραβάτα έχει έναν παλιομοδίτικο αέρα που είναι κουλ και ταιριάζει σε όσους πάνε για κρέμασμα με καμηλό κοστούμι.

Αποκτήστε την προς €160 με ένα κλικ εδώ.

2. Τα σπάνια πουλιά στο ναυτικό μπλε του brand Ted Baker

Με navy blue φόντο που αναδεικνύει την πολύχρωμη φαντασία των σπάνιων πτηνών, φύλλων και λουλουδικών που τυπώθηκαν πάνω στο μετάξι της, είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιλέξουν σκούρο μπλε κοστούμι. Θα τους φωτίσει.

Αποκτήστε την προς €54 με ένα κλικ εδώ.

3. Ο γάμος του Ρατατούι

Σίγουρα θα είναι πιο γκουρμέ και πιο κομψός από τον γάμο του Καραγκιόζη – η υπογραφή του οίκου Louis Vuitton εξασφαλίζει το δεύτερο και ο αρουραίος που βρήκε τη θέση του ως κέντημα πάνω σε αυτή τη γραβάτα το πρώτο. Ταιριάξτε τη με μάλλινο κοστούμι σε πιε ντε πουλ.

Τιμή κατόπιν αιτήματος με ένα κλικ εδώ.

4. Λεφτάκια παντού

Αν θέλετε να τηρήσετε την παράδοση που δεν έχω χρόνο να ψάξω από που προέρχεται και θέλει τους καλεσμένους να κολλάνε χαρτονομίσματα στο μέτωπο του γαμπρού ή να του τα καρφιτσώνουν στο κοστούμι, αυτή η Philipp Plein γραβάτα θα περάσει το μήνυμα με το δολλαριούχο ντεσέν της.

Αποκτήστε την προς €250 με ένα κλικ εδώ.

5. Ο κύριος Γκρι

Όταν ήμουν πολύ νέος και ήθελα να δημιουργήσω έναν μύθο να με κυκλώνει με την αχλύ του σε κάθε μου πέρασμα φορούσα μόνο γκρι. Μετά από δύο χρόνια και ενώ κανένας δεν πρόσεχε τι φορούσα, έβαλα και άλλα χρώματα στην γκαρνταρόμπα μου. Πάντως, με το που είδα αυτή τη γραβάτα της agnès b κάτι σκίρτησε μέσα μου γιατί είναι η ιδανική για όσους προτιμήσουν να πάνε να παντρευτούν με γκρι κοστούμι.

Αποκτήστε την προς €250 με ένα κλικ εδώ.

RELATED POSTS

Ο γαμπρός το έσκασε…και άλλοι 5 bridal εφιάλτες!

Και πώς θα προλάβουμε αυτά τα τρομακτικά σενάρια - αν είναι στο χέρι μας να το κάνουμε, δηλαδή.

Η απόλυτη λίστα τραγουδιών για να χορέψει ο γαμπρός με τη μαμά του!

Σκεφτείτε ποιες αναμνήσεις «ξυπνούν» στο άκουσμα του τραγουδιού που θα επιλέξετε...

Γαμπρός Δίδυμος: Κυκλοθυμικός, ανεξάρτητος και σίγουρα η ψυχή του πάρτι!

Άραγε οι εναλλαγές στη διάθεση θα κάνουν την εμφάνισή τους και την ημέρα του γάμου;

Έχει και ο γαμπρός ψυχή! 5 άγχη που μπορεί να νιώσει κατά την προετοιμασία ή την ημέρα του γάμου

Ποιος είπε ότι μόνο τα κορίτσια θέλουν να πάνε όλα όπως τα ονειρεύτηκαν;

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press