Γαμήλια πάρτι που οι καλεσμένοι δεν σταματούν να χορεύουν και κανείς δεν θέλει να γυρίσει σπίτι του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σε αυτό εξειδικεύονται οι κορυφαίοι επαγγελματίες της εταιρείας event production Music Essentials που εδώ και μία δεκαετία πρωταγωνιστεί με τεράστια επιτυχία στο wedding σκηνικό. Όσο εκείνοι συνεχίζουν να κάνουν parties που γράφουν ιστορία, εμείς σας παρουσιάζουμε τους 5+1 λόγους της επιτυχίας τους, που σίγουρα θα σας πείσουν να πείτε «yes, I do» στους πιο περιζήτητους experts του sound & lighting design!

Γιατί το τέλειο wedding party υπάρχει και έχει την υπογραφή… της Music Essentials!

Φωτογραφία | Stanlo Photography

5+1 λόγοι για να επιλέξετε τη Music Essentials για τον γάμο σας:

#1 360° services 

Η Music Essentials κατέχει την τεχνογνωσία που καθιστά ανεπανάληπτο κάθε wedding party που αναλαμβάνει, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στην αισθητική κάθε ζευγαριού αλλά και στο location ή venue που πραγματοποιείται η εκάστοτε εκδήλωση. Με στόχο πάντα την υψηλή ποιότητα της οπτικοακουστικής εμπειρίας, την αισθητική και τη διακριτικότητα που επιβάλλεται σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, συγκεκριμένα παρέχει υπηρεσίες όπως: sound and lighting design, visuals services, κατασκευή σκηνικών, παροχή ρεύματος όπου απαιτείται (ακόμη και στις πιο δύσβατες παραλίες!), κατασκευή πατωμάτων και dance floors (άκρως απαραίτητων σε κάθε beach party), καθώς και μουσική επένδυση ενός wedding party με ευρύ δίκτυο από DJs και live bands από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όλα εκείνα δηλαδή που συνθέτουν μια 360° γαμήλια εμπειρία για τα ζευγάρια που επιθυμούν το wedding party τους να μείνει αξέχαστο, χωρίς να νιώσουν το παραμικρό άγχος και στρες εκείνη την ημέρα.

Φωτογραφία | Ilias Kordelakos

#2 Revive your light

Για να θεωρηθεί μια γαμήλια εκδήλωση επιτυχημένη, δεν αρκεί να επιλέξετε έναν εντυπωσιακά διακοσμημένο χώρο ή ένα εξαιρετικό μενού με gourmet γεύσεις, αλλά είναι και η συνολική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του wedding party που κάνει τη διαφορά. Καθοριστικό ρόλο σε μια ζεστή, ρομαντική ή και fun ατμόσφαιρα παίζει ο φωτισμός, ο οποίος δεν επηρεάζει μόνο την οπτική αίσθηση αλλά μπορεί να μεταμορφώσει στην κυριολεξία έναν χώρο. Η Music Essentials υπόσχεται να αναβαθμίσει την εκδήλωσή σας και να δώσει το right mood με τις δημιουργικές λύσεις που θα προτείνει αποκλειστικά για το δικό σας event. Φώτα οροφής, elegant πολυέλαιοι, string lights που απογειώνουν κάθε καλοκαιρινό γαμήλιο σκηνικό, φανάρια, disco balls, neon lights και LED walls, είναι μερικά μόνο από τα must-have που θα απογειώσουν την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας. Συζητήστε με τους επαγγελματίες και ανακαλύψτε τον φωτισμό που αντιπροσωπεύει το ύφος και τις επιθυμίες σας.

Φωτογραφία | Nicky Economou
Φωτογραφία | Nikos Psathoyiannakis

#3 Music is feeling

Η ηχητική κάλυψη είναι εξίσου σημαντική και καθοριστική για ένα αξέχαστο γαμήλιο πάρτι, γεμάτο μουσική, χορό και όμορφα συναισθήματα. Ο εξοπλισμός και το προσωπικό της Μusic Εssentials είναι επιλεγμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να σας εξασφαλίσουν την άψογη εκτέλεση της εκδήλωσης, και το σημαντικότερο, χωρίς κανένα τεχνικό λάθος. Χρησιμοποιούν τελευταίας τεχνολογίας premium εξοπλισμό, που προσφέρει άψογη ακουστική και υψηλή αισθητική σε κάθε χώρο (εξωτερικό ή μη). H ομάδα της Μusic Εssentials αποτελείται από έμπειρους DJs αλλά και επαγγελματίες τεχνικούς που θα πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε ιδέα έχει το μελλόνυμφο ζευγάρι. Μην παραλείψετε να συζητήσετε με τον DJ του γάμου σας και να τον ενημερώσετε τόσο για το στιλ της μουσικής που προτιμάτε όσο και για το πρόγραμμα και τα διάφορα στάδια που θα έχει ο γάμος σας (π.χ cocktail, dinner, party), ώστε να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις σας και να δημιουργήσει την playlist των ονείρων σας. Η καλή επικοινωνία κάνει θαύματα!

Φωτογραφία | Sarah Falugo
Φωτογραφία | Sarah Falugo
Φωτογραφία | Nicky Economou

#4 Music Essentials x Sustainability

Η Music Essentials προωθεί τη βιωσιμότητα ενσωματώνοντας πρακτικές αειφορίας σε διάφορα στάδια της λειτουργίας της:

  • Προτιμά τη χρήση οικολογικά φιλικών οχημάτων για τις μετακινήσεις της, με σκοπό τη μείωση της εκπομπής αερίων και του αποτυπώματος άνθρακα, ενώ προωθεί την ανακύκλωση και αποφυγή της χρήσης χαρτικών.
  • Λειτουργεί σε ένα cloud-based ψηφιακό περιβάλλον που συμβάλλει επίσης στη μείωση της χρήσης χαρτιού, ενθαρρύνοντας την ψηφιακή διαχείριση της εταιρείας σε όλα τα στάδια λειτουργίας της, ενώ έχει ενσωματώσει πλήρως τη χρήση εξοπλισμών ήχου και φωτισμού LED και ψηφιακών συσκευών με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
  • Οι πελάτες ενημερώνονται για το αποτύπωμα άνθρακα της εκδήλωσής τους βάσει του εξοπλισμού που έχουν επιλέξει.
Φωτογραφία | Wedding Photojournalism

#5 Destination weddings

Έχοντας μια μακρόχρονη εμπειρία πλέον των 10 ετών σε προορισμούς εκτός Αθηνών και εξυπηρετώντας κατά μέσο όρο 50-60 events κάθε σεζόν σε όλη την Ελλάδα, με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι η Music Essentials αποτελεί τον απόλυτο destination wedding expert. Τι κι αν τα destination events είναι από μόνα τους ένα challenging task; Όταν είσαι μια σύγχρονη εταιρεία event production σαν την Music Essentials, έχεις το τεχνικό know-how για να οργανώσεις άψογα και προσεκτικά ένα wedding party – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει beach party σε κάποιο ελληνικό ακριτικό νησί – αλλά και να προβλέψεις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν. Και αυτό ακριβώς κάνει, πραγματοποιεί destination γάμους που γράφουν ιστορία!

Φωτογραφία | Sotiris Tsakanikas

#6 The man behind

Eίναι πολύ όμορφο, ανακουφιστικό και συγχρόνως εμψυχωτικό – στο ταξίδι που ονομάζεται «οργάνωση γάμου» – να συναντάς ανθρώπους που είναι ουσιαστικά δίπλα σου και φροντίζουν κάθε λεπτομέρεια σαν να οργανώνουν τον δικό τους γάμο. Ένας από αυτούς είναι και ο Ανδρέας Γιαννάς, ο founder και η «ψυχή» της Music Essentials, ο οποίος ως expert τους είδους, υποστηρίζει όλα τα ζευγάρια που τον εμπιστεύονται, βοηθώντας τους να επιλέξουν τις καλύτερες υπηρεσίες και τον κατάλληλο εξοπλισμό για το wedding party των ονείρων τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της οργάνωσης του γάμου σας θα είναι εκεί με τις πολύτιμες επαγγελματικές συμβουλές του!

Φωτογραφία | Vivo photography

Yes I Do Note: Η Music Essentials χρησιμοποιεί αποκλειστικά εξοπλισμό κορυφαίων εταιρειών υψηλής ποιότητας και αισθητικής για τον ήχο, τον φωτισμό και το video και λέει πάντα «yes, I do» στις νέες καινοτομίες στην τεχνολογία και στην ενημέρωση γύρω από όλα τα τελευταία trends στον χώρο, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις στους weds-to-be.

Cover photo: Nicky Economou

RELATED POSTS