Λένε πως πετυχημένοι είναι οι άνθρωποι που κατάφεραν να κάνουν το hobby τους επάγγελμα. Ο Ανδρέας Γιαννάς είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Κάνοντας αυτό που αγαπάει, δημιούργησε μία από τις πιο σύγχρονες event production εταιρίες που ξεχωρίζει στον χώρο. Μόνο το καλοκαίρι που πέρασε, πραγματοποίησε 75 events σε 26 διαφορετικά destinations! Με τόση εμπειρία, σίγουρα ξέρει τα μυστικά μιας επιτυχημένης εκδήλωσης.

                                 

Τι χρειάζεται να λάβει υπόψιν ένα ζευγάρι που θέλει να οργανώσει το γαμήλιο party του σε μια παραλία;

Ένα ζευγάρι που θέλει να οργανώσει το γαμήλιο party του σε μία παραλία χρειάζεται να λάβει υπόψιν του καταρχάς ότι ο χορός στην άμμο είναι κουραστικός – και όχι και τόσο ευχάριστος, άρα η δημιουργία πίστας είναι απαραίτητη και ιδανικά, καλό θα ήταν να υπάρχει ένα πάτωμα για όλα τα τραπέζια, έτσι ώστε να μην έρχονται οι καλεσμένοι σε επαφή με την άμμο. Επίσης, πολύ σημαντικές είναι οι καιρικές συνθήκες και συγκεκριμένα ο αέρας. Οπότε, απαραίτητο είναι το ζευγάρι να κάνει μία έρευνα, ώστε να ανακαλύψει ποιες παραλίες ή ποιο κομμάτι της παραλίας είναι απάνεμο.

Ποια φώτα δεν πρέπει να λείπουν;

Ο σωστός φωτισμός μπορεί να μεταμορφώσει έναν χώρο πραγματικά! Δεν μπορεί να γίνει party χωρίς dance floor lights με κινητές κεφαλές γιατί κανείς δεν θα ήθελε να χορέψει σε έναν σκοτεινό χώρο χωρίς εναλλαγή κίνησης και χρώματος. Επίσης, υπάρχουν μερικά πρακτικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον φωτισμό και πολλές φορές τα ζευγάρια αμελούν. Δηλαδή όταν κάνουμε εκδηλώσεις σε σκοτεινές ή απομονωμένες παραλίες είναι αναγκαίο να φωτιστούν κάποια δύσβατα σημεία για να μπορεί ο κόσμος να φτάσει στην εκδήλωση. Και φυσικά οι μπουφέδες και τα τραπέζια πρέπει να είναι πάντα φωτισμένα για να μπορεί να βλέπει ο κόσμος τι τρώει! Τέλος, είναι πάρα πολύ σημαντικό να φωτιστεί η θάλασσα και οποιοδήποτε άλλο όμορφο στοιχείο υπάρχει, ώστε οι καλεσμένοι να μπορούν να απολαύσουν το μαγευτικό τοπίο. Όλα αυτά βέβαια, είναι λεπτομέρειες που ίσως ένα ζευγάρι δεν θα σκεφτεί και είναι λογικό, γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ για να τους βοηθήσουμε!

Photo: Lena Love Light Wedding

Τι να προσέξει σε σχέση με τον ήχο;

Ο ήχος είναι ίσως και το βασικότερο κομάτι του party! Αυτό που πρέπει να προσέξουμε όταν η εκδήλωσή μας γίνεται σε παραλία, είναι ότι το ηχοσύστημα θα πρέπει να είναι αρκετά πιο δυνατό σε σχέση με μία κλειστή αίθουσα, έτσι ώστε η έντασή του να μπορεί να καλύψει άνετα τον χώρο. Σίγουρα μιλάμε για ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα το οποίο περιλαμβάνει ξεχωριστό σύστημα ήχου για την πίστα και διαφορετικό για τον χώρο του φαγητού. Επειδή οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα αντίξοες όταν κάνουμε εκδήλωση σε παραλία (π.χ. υψηλές θερμοκρασίες, υγρασία, κτλ.) ο εξοπλισμός σίγουρα θα πρέπει να είναι από επώνυμους κατασκευαστές διεθνούς κύρους, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. Εμείς δουλεύουμε μόνο με τελευταίας τεχνολογίας, premium εξοπλισμό που εξασφαλίζει άψογη ακουστική σε κάθε χώρο, και ηχεία μικρού όγκου άρα και υψηλής αισθητικής. Τόσο ο εξοπλισμός όσο και το προσωπικό της Music Essentials αποτελούν εγγύηση για την άψογη εκτέλεση κάθε εκδήλωσης χωρίς κανένα κίνδυνο ατυχήματος.

Photo: Thanos Asfis

Ποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν και πώς μπορούμε να τα αποφύγουμε;

Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα όταν κάνουμε εκδήλωση σε παραλία είναι η ανεπάρκεια ή η παντελής έλλειψη ρεύματος. Οπότε το ζευγάρι θα πρέπει να λάβει υπόψιν του ότι πιθανόν η χρήση γεννήτριας να είναι απαραίτητη, καθώς και η ηλεκτρολογική εγκατάσταση για όλους τους εμπλεκόμενους της εκδήλωσης. Η πρόσβαση του προσωπικού και του εξοπλισμού είναι πάντα ένα ζήτημα όταν κάνουμε εκδήλωση σε παραλία. Η δύσκολη πρόσβαση αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας, άρα απαιτεί περισσότερη προσπάθεια και σίγουρα έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Εμείς στην Music Essentials, υλοποιώντας εκδηλώσεις σε περισσότερους από 25 διαφορετικούς προορισμούς κάθε χρόνο, έχουμε αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία όσον αφορά beach wedding parties. Τα πιο δύσκολα projects που έχουμε αναλάβει αφορούν εκδηλώσεις που έχουν γίνει στη Σύμη και στην Ύδρα, όπου αναγκαστικά όλος ο εξοπλισμός μεταφέρθηκε με καΐκια και γαϊδουράκια! Οπότε, όποια παραλία και να διαλέξετε, εμείς είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση των ονείρων σας με απόλυτη επιτυχία.

Photo: Nick Economou

Με ποιον τρόπο μπορεί η Music Essentials να απογειώσει ένα beach wedding party;

Εμείς στην Music Essentials έχουμε τη δημιουργικότητα και το τεχνικό knowhow να δημιουργήσουμε το κατάλληλο mood για να απογειώσουμε την εκδήλωσή σας. Έχοντας τους πιο ικανούς DJs στην ομάδα μας δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα ξέφρενο party μέχρι το πρωί, ενώ παράλληλα με τη γνώση και τον φωτιστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε, μπορούμε να μετατρέψουμε οποιοδήποτε παραλία σε ένα ονειρικό σκηνικό. Pick your location και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας!

Photo: Alexandra Argyri