Είναι η πιο διασκεδαστική στιγμή στη δεξίωση ενός γάμου. Είναι εκείνα τα λεπτά που θα προσφέρουν στους καλεσμένους σας απερίγραπτη χαρά, πολύ γέλιο και ανεξίτηλες αναμνήσεις. Είναι το σημείο στο οποίο θα βγουν οι πιο fun, αυθόρμητες και υπέροχες φωτογραφίες. Είναι… το photo booth!

Ας το παραδεχθούμε! Τα τελευταία χρόνια το photo booth αποτελεί ένα από τα highlights κάθε wedding party και αυτό το γνωρίζουν καλά οι The Boothers, η φανταστική ομάδα που θεωρεί καθήκον της να σας χαρίζει τα πιο memory-worthy στιγμιότυπα, τα οποία θα σας συντροφεύουν για μια ζωή.

The Boothers… rules!

Με τη βοήθεια του άρτια κατασκευασμένου, retro photo booth, που θυμίζει περισσότερο… πολυτελές έπιπλο, οι The Boothers υπόσχονται αμεσότητα, γέλια, bonding κι ένα ατελείωτο φωτογραφικό παιχνίδι στο γαμήλιο πάρτι σας.

Τι χρειάζεται να κάνετε εσείς και οι καλεσμένοι σας; Απλώς να «εκμεταλλευτείτε» στο έπακρο τα αμέτρητα props, να δοκιμάσετε αστείες γκριμάτσες ή πόζες – χωρίς ντροπή και ανασφάλειες – και να αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου επαγγελματία που κρύβεται πίσω από το photo booth και είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή.

Real time happiness!

Και… αν νομίζατε ότι θα χρειαστεί να περιμένετε μερικές ώρες ή ημέρες μέχρι να πάρετε στα χέρια σας τα funny «clicks» σας, κάνετε λάθος! Η ομάδα του The Boothers φροντίζει για την επί τόπου εκτύπωση των φωτογραφιών και την αποστολή τους στο e-mail των καλεσμένων σας, αλλά και για τη δημιουργία GIF, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την υψηλή αισθητική.

Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στους wedding guests σας, εφόσον το επιθυμούν, να μοιραστούν άμεσα τις φωτογραφίες που τους αρέσουν στα social media. Τέλειο;

«Say cheeeeeese», λοιπόν, και μην το σκεφτείτε ούτε λεπτό! Οι The Boothers σας περιμένουν…

E-mail: info@theboothers.gr

Τηλέφωνο: 6947727561

Instagram: @theboothers.gr

RELATED POSTS

Wedding cake alert | Οι πιο συχνές απορίες για τη γαμήλια τούρτα (και όλες οι απαντήσεις)!

Μπορεί η γαμήλια τούρτα να σας φαίνεται εύκολη υπόθεση, αλλά…έχει και αυτή τις «απαιτήσεις» της!

Πλήρης οδηγός για τα προσκλητήρια γάμου: Τι πρέπει να αναγράφεται και τι όχι και πώς γράφουμε τα ονόματα των wedding guests;

Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, οι κανόνες του σαβουάρ βιβρ, αλλά και μικρά μυστικά για να είναι τα προσκλητήριά σας ευγενικά, πρακτικά και ταυτόχρονα μοναδικά.

Wedding colors | 5 chic συνδυασμοί χρωμάτων για φθινοπωρινούς γάμους

Πείτε «όχι» στο κλασικό λευκό και… τολμήστε!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press