Το Yes I Do πρώτα δοκιμάζει και μετά παρουσιάζει όλα τα wedding news και info που αξίζει να γνωρίζετε αν βρίσκεστε στη διαδικασία οργάνωσης του γάμου σας – ή ακόμα και κάποιου άλλου είδους event. Αυτή τη φορά κάνουμε focus στα κουφέτα Confetti Crispo by Relkon και πιο συγκεκριμένα στη μοναδική υπηρεσία ”Crispo for you’ που όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει!

Crispo ίσον αριστη ποιότητα, καινοτομία και μεγάλη ποικιλία γεύσεων.

”Crispo for you”

Όπως και η ίδια η ονομασία της συγκεκριμένης υπηρεσίας υποδηλώνει, η εταιρεία Confetti Crispo by Relkon είναι εδώ για εσένα, για εσένα που θες να πειραματιστείς με τα κουφέτα του γάμου σου, να δοκιμάσεις διαφορετικές γεύσεις και να έχεις άποψη για κάθε wedding λεπτομέρεια γύρω από το event των ονείρων σου. Άλλωστε τα κουφέτα Crispo ξεχωρίζουν για τις υφές, τα αρώματά τους, την αξεπέραστη ποιότητά των πρώτων υλών τους, την ιταλική φινέτσα τους και αξίζει να πρωταγωνιστούν στα candy bars αλλά και στις μπομπονιέρες των πιο ξεχωριστών event της ζωής σας.

Εasy & free

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε σου δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσεις χωρίς καμία χρέωση – και χωρίς καν να χρειαστεί να φύγεις από το σπίτι σου – 5 διαφορετικές γεύσεις από τα κουφέτα Crispo.

How to

To μόνο που έχεις κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα στο site της Crispo και να επιλέξεις τις γεύσεις που σε ενδιαφέρουν. Άμεσα θα λάβεις τα δείγματά σου μέσα στην ειδική συσκευασία των 2 κουφέτων ανά κωδικό και στη συνέχεια με την ησυχία σου θα αποφασίσεις ποια ή ποιες γεύσεις τελικά ταιριάζουν στη δική σου εκδήλωση.

Η Μυρτώ Κάζη δοκίμασε 5 διαφορετικές γεύσεις και ευχαριστήθηκε με τον πιο ”γλυκό” τρόπο το confetti taste by Crispo!
Aνάπαρπαστο έγινε το CiocoPassion – Creme Caramel κατά τη διάρκεια της δοκιμής των κουφέτων.
Η Τόνια Παπαμιχαλοπούλου είπε ένα μεγάλο ”Yes I Do” στο CiocoPassion – Creme Caramel. Και gluten free και πεντανόστιμο!
Η Mαρία Ιωαννάτου με τεράστιο χαμόγελο και μετά από το προσωπικό της crush test για το ποιο κουφέτο την ενθουσίασε περισσότερο, επέλεξε το CiocoPassion – Tiramisu!
H Ματίνα Παπαδημητρίου αγαπά τις ιδιαίτερες γεύσεις, έτσι μόλις δοκίμασε το CiocoPassion- Σαμπάνια, το ερωτεύτηκε με την πρώτη ”γεύση”!
Oι ειδικές συσκευασίας ”Crispo fo you” με τυπωμένα τα ονόματα των συντακτριών.

Μπείτε τώρα στο Crispo.gr, ανακαλύψτε όλες τις κατηγορίες και τις γεύσεις των κουφέτων Crispo και δημιουργήστε το πιο ”γλυκό” σκηνικό του event σας!

”Crispo for you”, ”Crispo for us”, ”Crispo for everyone”! 

RELATED POSTS