Από τη Μάρω Ζουγανέλη

“Confetti”, “κουφέτα”, “sweetalmonds”… Όπως και να τα πούμε, η ιστορία τους πάει πολλά χρόνια πίσω. Τα μικρά λευκά ζαχαρωτά με το αμύγδαλο στη μέση συνδέθηκαν με χαρούμενες στιγμές της ζωής, με την κάθε πίκρα που η αγάπη μπορεί να μετατρέψει σε γλύκα, με τη γονιμότητα και με το αδιαίρετο ενός ζευγαριού που ενώνεται με τα πιο γλυκά δεσμά… εκείνα του έρωτα.

Μια παράλληλη ιστορία ξεκίνησε στη Νάπολη το 1890, γεμάτη πάθος, δημιουργικότητα και φαντασία. Η κουφετοποιΐα Crispo ιδρύθηκε με κύριο σκοπό την παραγωγή κουφέτων και κατάφερε να εδραιωθεί όχι μόνο  στην Ιταλία, αλλά και παγκοσμίως ως κορυφαίος παραγωγός, να γίνει η πρώτη κουφετοποιΐα που δημιούργησε κουφέτα σοκολάτας, καθώς και η πρώτη που δημιούργησε κουφέτα χωρίς γλουτένη.

Και τώρα; Τώρα χαρίζει ξεχωριστό στιλ και μοναδική γεύση στο δικό σας happily ever after. Με ιδιαίτερους συνδυασμούς τα κουφέτα Crispo στήνουν ένα εντυπωσιακό σκηνικό για το καλωσόρισμα των καλεσμένων δημιουργώντας σε όλους τις πιο γλυκές αναμνήσεις.

Η ποικιλία των γεύσεων, των χρωμάτων και των υφών καθώς και οι νέες συσκευασίες safe pack, εξασφαλίζουν πως κάθε επιθυμία μπορεί να πραγματοποιηθεί, κάθε ανάγκη να καλυφθεί και κάθε προτίμηση να ικανοποιηθεί.

Με επιλογές που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο και με προσοχή σε λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, τα κουφέτα Crispo παίρνουν υπερήφανα τη θέση τους στο candy bar του γάμου ή της βάπτισης. Εσείς απλώς αφεθείτε στην πλούσια, σοκολατένια αίσθηση των Crispo CiocoPassion , στις ξεχωριστές γεύσεις των Crispo Snob, στον τραγανό πυρήνα των Krixi Perlati ή σε όποια άλλη επιλογή προτιμάτε. Άλλωστε αυτές οι στιγμές είναι δικές σας για να τις απολαύσετε!

 

Credits φωτογράφισης

Photos Kalopsia PortfolioAlexandros Papadakis

Design & Planning Anna Athanasiou Event Design @anna_athanasiou_events

Furniture LH Event Rentals @loizoshouserentals